Kontakt oss   |   Support   |   Salgsvilkår   |   FAQ - ofte stilte spørsmål   |   Hvordan handle   |   Sikkerhet   |   Presse   |   Om oss

  

 billigkroken   
nyheter

demovarer / B-varer 
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // LEGO® // LEGO® Creator //
Futuristiske flygere, 3-i-1 sett
Futuristiske flygere, 3-i-1 sett
Futuristiske flygere, 3-i-1 sett
Futuristiske flygere, 3-i-1 sett
Futuristiske flygere, 3-i-1 sett

LEGO® Creator Futuristiske flygere, 3-i-1 sett

7-12 år ★ Ta skrittet inn i fremtiden med den fantastiske 3-i-1-roboten LEGO Creator Futuristiske flygere. Denne superkule, futuristiske oransje, hvite og svarte roboten er klar for action! Det store robothodet har ett blått øye, og roboten er utstyrt med avtakbar ryggpakning med foldbare vinger og avtakbare rakettboostere. I tillegg har den store robotføtter med innebygde rakettboostere, mørke metallfingre, pansrede skulderputer og svært fleksible flerhengslede ledd.
Varenr: 158-31034
Lagerstatus: 
Ingen på lager for øyeblikket
199,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

LEGO® Creator Futuristiske flygere

Aldersgruppe 7-12 år

Ta skrittet inn i fremtiden med den fantastiske 3-i-1-roboten LEGO Creator Futuristiske flygere. Denne superkule, futuristiske oransje, hvite og svarte roboten er klar for action! Det store robothodet har ett blått øye, og roboten er utstyrt med avtakbar ryggpakning med foldbare vinger og avtakbare rakettboostere. I tillegg har den store robotføtter med innebygde rakettboostere, mørke metallfingre, pansrede skulderputer og svært fleksible flerhengslede ledd. Ta av med den kraftige, ryggmontertejetmotoren, far av sted gjennom atmosfæren, land og bygg om til en futuristisk jetmaskin med bevegelige vinger eller en høyteknologisk, futuristisk sportsbil. Det er dette vi kaller en høyteknologisk 3-i-1-opplevelse!

Anbefalte:
Mer fra samme produsent