Kontakt oss   |   Support   |   Salgsvilkår   |   FAQ - ofte stilte spørsmål   |   Hvordan handle   |   Sikkerhet   |   Presse   |   Om oss

  

 billigkroken   
nyheter

demovarer / B-varer 
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // LEGO® // LEGO® Star Wars //
Imperial Shuttle Tydirium m/figurer
Imperial Shuttle Tydirium m/figurer
Imperial Shuttle Tydirium m/figurer
Lego® Star Wars

Lego® Star Wars Imperial Shuttle Tydirium m/figurer

9-14 år ★ Bord den stjålne Imperial Shuttle Tydirium, still inn vingene i flymodus og fly av sted til Endor med Han Solo, prinsesse Leia, Chewbacca og opprørssoldatene fra Endor. Som vist i de spennende scenene som leder fram til ødeleggelsen av Imperiets andre Dødsstjerne i Star Wars: Episode VI Jediridderen vender tilbake! har denne imponerende LEGO® Star Wars modellen foldbare vinger for fly- og landingsmodus, oppheisbart landingsunderstell og en cockpit som kan åpnes og har plass til to minifigurer.
Varenr: 158-75094
Lagerstatus: 
7 stk på lager
999,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

LEGO® Star Wars Imperial Shuttle Tydirium

Aldersgruppe 9-14 år

Bord den stjålne Imperial Shuttle Tydirium, still inn vingene i flymodus og fly av sted til Endor med Han Solo, prinsesse Leia, Chewbacca og opprørssoldatene fra Endor. Som vist i de spennende scenene som leder fram til ødeleggelsen av Imperiets andre Dødsstjerne i Star Wars: Episode VI Jediridderen vender tilbake! har denne imponerende LEGO® Star Wars modellen foldbare vinger for fly- og landingsmodus, oppheisbart landingsunderstell og en cockpit som kan åpnes og har plass til to minifigurer. Dessuten har den en ankomstluke som kan åpnes, en midtseksjon som kan åpnes og har plass til to minifigurer til, og to tøffe fjærbelastede skytere som jager Imperiets stjerneskip på flukt!

Inneholder fem minifigurer med diverse våpen: Han Solo i Endor-klesdrakt, prinsesse Leia i Endor-klesdrakt, Chewbacca og to opprørssoldater fra Endor.

Anbefalte:
Mer fra samme produsent