Kontakt oss   |   Support   |   Salgsvilkår   |   FAQ - ofte stilte spørsmål   |   Hvordan handle   |   Sikkerhet   |   Presse   |   Om oss

  

 billigkroken   
nyheter

demovarer / B-varer 
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // LEGO® // LEGO® Technic //
Arktisk kjøretøy, 2-i-1 modell
Arktisk kjøretøy, 2-i-1 modell
Arktisk kjøretøy, 2-i-1 modell
Arktisk kjøretøy, 2-i-1 modell
Arktisk kjøretøy, 2-i-1 modell
Arktisk kjøretøy, 2-i-1 modell
LEGO® Technic

LEGO® Technic Arktisk kjøretøy, 2-i-1 modell

10-16 år ★ Sett deg bak rattet i dette digre LEGO® Technic® arktiske kjøretøyet! Dette oransje og svarte monsteret av en beltebil er konstruert for å takle digre snøfonner og arktisk terreng. Den har fire digre belter for maksimal manøvrerbarhet, fungerende frontstyring, digert førerhus med dører som kan åpnes, avansert støtdempingsmekanisme for optimal fleksibilitet, fungerende kranarm med vinsj og krok og lasteplan som kan tippes. Opplev polareventyret med denne fantastiske maskinen!
Varenr: 158-42038
Lagerstatus: 
7 stk på lager
849,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

LEGO® Technic Arktisk kjøretøy

Aldersgruppe 10-16 år

Sett deg bak rattet i dette digre LEGO® Technic® arktiske kjøretøyet! Dette oransje og svarte monsteret av en beltebil er konstruert for å takle digre snøfonner og arktisk terreng. Den har fire digre belter for maksimal manøvrerbarhet, fungerende frontstyring, digert førerhus med dører som kan åpnes, avansert støtdempingsmekanisme for optimal fleksibilitet, fungerende kranarm med vinsj og krok og lasteplan som kan tippes. Opplev polareventyret med denne fantastiske maskinen! Denne 2-i-1-modellen kan bygges om til en beltedrevet pickup.

Anbefalte:
Mer fra samme produsent