Aina Sollie Steen | Stort utvalg & rask frakt | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Aina Sollie Steen

Aina Sollie Steen / Katalog

Aina Sollie Steen pute, servise og fat

Aina Sollie Steen er billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. Tidligere har hun blant annet stått bak interiøret i programmet "Sinnasnekker'n", Tid for Hjem og er også en av dommerne på Sommerhytta. 

Nella Vita Stoneware er et keramisk servise av høybrent leire som er produsert i Italia og meget robust. Tåler godt daglig bruk, oppvaskmaskin, stekeovn og mikrobølgeovn. Den klassiske italienske mattradisjonen vært hovedinspirasjonen med småretter som legges på fat og i boller og sendes rundt bordet og deles mellom mange mennesker. Når de ikke er i bruk til mat er produktene dekorative i seg selv på kjøkkenbenken eller på spisebordet!

Aina ønsker å inspirere oss til å ta vare på de små, men viktige øyeblikkene rundt middagsbordet der hele familien møtes. Nella Vita Stoneware og Aina Sollie Steen Collection er en hyllest til hverdagene som hun mener bør få hedersplassen i livet. Tenn et lys, sett friske blomster i en vase, og gi deg selv en pause.

Viser 1-11 av 11 produkter
Velg visning
Viser 1-11 av 11 produkter