Asmodee Brettspill Stella | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Barnerom og leker Brettspill og spillekort Asmodee Brettspill Stella
Asmodee Brettspill Stella (617-LIBDIXSTEL01NO)
Asmodee Brettspill Stella (617-LIBDIXSTEL01NO)
Asmodee Brettspill Stella (617-LIBDIXSTEL01NO)
Asmodee Brettspill Stella (617-LIBDIXSTEL01NO)
Varenummer:
617-LIBDIXSTEL01NO
EAN:
3558380088400

Asmodee Brettspill Stella

I dette prisvinnende brettspillet vil spillerne bruke de vakre bildene på kortene sine til å bløffe motstanderne og gjette hvilket bilde som matcher historien.
  • Antall spillere 3-6 stk
  • Spilletid 30 min+
  • Anbefalt alder 8 år+
  • I Stella ligger det 15 kort på bordet som alle spillerne kan se. Der trekkes et kort med et ord på - dette kan f.eks. være ordet "turist". Deretter skal man velge de kortene på bordet man synes passer til emnet. Har andre valgt samme kort som deg, så gir det poeng. Er dere nøyaktig to spillere som har valgt et kort, så gir det bonuspoeng. Er det derimot ingen andre enn deg som har valgt et kort, er du ute av runden. Hvem er best til å tyde kortene og treffe samme kort som de andre spillerne?
inkl. mva
599,-
5 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Nominert til Årets Spill 2021/22 hos brettspillguiden.no

"Et enkelt mer konkurransepreget spill satt i Dixit-universet mange kjenner fra før. Her får man se en gitt mengde kort med masse detaljer, for deretter å få et begrep. Så er oppgaven å assosiere kort til begrepet. Målet er å ha valgt de samme som én eller flere andre, og unngå å være den eneste. Så får man poeng deretter. Utrolig flotte kort, et enkelt konsept og relativt kort spilletid vil nok gi det mange fans."