billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // Matskrin, drikkeflasker, barneservise m.m. // Kopper, tallerkner, spisebrett m.m // Barneserviser/sett //
Aukrust Barnesett: krus, grøtskål, asjett (404-137801)

Aukrust Barnesett: krus, grøtskål, asjett

  • Barnesett med skål, asjett og kopp
  • Porselen
  • Offisielt lisensiert Aukrust-produkt
  • Produsert av Magnor Glassverk
Varenr: 404-137801
Lagerstatus: 
3 stk på lager
Frakt: 29,- Sjekk din fraktpris
399,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Magnor Glassverk har lansert disse unike lisensproduktene med tegninger fra den kjente forfatteren og illustratøren/tegneren/maleren KJELL AUKRUST (1920-2002).

Helt siden 1963 har Kjell Aukrusts populære Flåklypa-historier og Flåklypa-tegninger med Solan, Ludvig og Gurin med reverompa gledet både store og små.

Figurene og de kjente tegningene har blitt en del av vår norske tradisjon og kulturarv. AUKRUST er laget både for voksne og barn.

Serien består av fire krus og et barnesett med Kjell Aukrusts berømte og originale Flåklypa-tegninger. Motivene er nøye utvalgt i samarbeid med Aukruststiftelsen, og er offisielle lisensprodukter.

Dette er flotte samleobjekter for alle som elsker legendariske Aukrust, og også flotte gaver til de som har «alt» - til «barn» i alle aldre.

AUKRUST er laget i beste feltspatkvalitet med slitesterk glasur, høy hvithetsgrad og styrke. Aukrust unike signatur er en del av dekoren.

Designet er estetisk, enkel og funksjonell, og passer godt inn i norske hjem som en del av Aukrusts univers.

Anbefalte:
Tilbehør