Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Blafre Matboks Elefant - Rosa (170-7566)
Blafre Matboks Elefant - Rosa (170-7566)
Blafre Matboks Elefant - Rosa (170-7566)
Blafre Matboks Elefant - Rosa (170-7566)
Varenummer:
170-7566
EAN:
7090015482710

Blafre Matboks Elefant - Rosa

Denne matboksen er designet, utviklet og produsert i Norge - klar for å romme svett brunost eller hjerteformede agurkbiter. Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete stoffer som BPA. Elefanten stortrives dessuten med boblebad i oppvaskmaskin.
inkl. mva
189,-
4 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Blafre Matboks Elefant - Toroms boks - perfekt til matpakken

  • Enkel å åpne for små barnehender
  • Resirkulerbar og BPA-fri plast
  • Designet og produsert i Norge
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler store temperaturforskjeller (-40º til +120º)
  • Dimensjoner: 25 x 17.5 x 6.5 cm (LxBxH)
  • Vekt: 156 gram

Bør ikke brukes i mikrobølgeovn (vi ønsker å være føre var, selv om vi vet at mange produkter laget med samme plasttype merkes med «mikrobølgeovntrygg». Dersom du har fet mat i boksen, kan imidlertid plasten smelte ved slik bruk).

Inni boksen ligger et tekstilstrikk i matchende farge, som du kan feste rundt boksen hvis du ønsker at delene skal henge ekstra godt sammen.

Vi liker elefanter, selv om de dessverre er forholdsvis sjeldne å se i de norske skoger. Uansett er de vakre og spennende dyr, og gjør seg spesielt godt med blomster på magen, synes vi. Elefantene våre trives best når snabelen svinger oppover og vi fikk høre av en entusiastisk kunde at akkurat det betyr lykke. Om det er sant, vet vi ikke, men vi håper elefantene våre sprer glede. Vi vet mange har elefantene som favorittfigurer. Elefanter deles forresten opp i undergruppene afrikanske elefanter, eurasiske elefanter og mammuter. Vi har ikke funnet BLAFRE-elefanten noe sted i denne kategoriseringen.

Andre kjøpte også