Le Creuset Ovnsfat Heritage Sort 2,4L | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Ovnsformer Le Creuset Ovnsfat Heritage Sort 2,4L
Kampanjeprisen varer ut februar eller så lenge lageret rekker
Le Creuset Ovnsfat Heritage Sort 2,4L (796-71102261400001)
-20%
Varenummer:
796-71102261400001
EAN:
843251102877

Le Creuset Ovnsfat Heritage Sort 2,4L

Dette stentøysfatet er hører med på ethvert kjøkken. Den rektangulære formen passer til mange typer retter, og gjør den til en allsidig del av den daglige matlagingen din. De praktiske, bølgete håndtakene gjør det trygt og enkelt å flytte det, mens de dype sideveggene gir deg godt med plass til matlaging.
  • Materiale: Stentøy
  • Bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting
  • Kan brukes i stekeovn og i mikrobølgeovn
  • 10 års garanti
  • Dimensjon: 32,7 x 20,3 x H8,9 cm / Volum 2,4 liter
inkl. mva
 629,- 
503,-
2 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Le Creuset Ovnsfat


Funksjoner:
Det glaserte stentøyet er ripebestandig og lett å vaske.
 
Stentøyet er laget av spesialleire som sikrer jevn temperatur. Den er også eksepsjonelt sterk og bestandig. Det er varmebestandig fra -23 °C til +260 °C.
 
Le Creusets produkter fremstilles av de fineste materialer ved anlegg rundt i verden, noe som sikrer den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.


Rengjøring og vedlikehold: 
Før bruk første gang: Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig.

Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.
 
Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.
 
Vask og tørk for hånd eller bruk oppvaskmaskinen.


Matlaging: 
Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet.
 
Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen.

Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C hvis du skal varme et fat som har romtemperatur.
Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først.

Tilbehør