Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kampanje Mummi + Røde Kors 2022

Mummi + Røde Kors 2022
4
ProdukterMoomin by Arabia og Røde Kors går sammen for å inspirere til vennlighet og gode gjerninger

Den nye Mummikolleksjonen er basert på Tove Janssons originale illustrasjoner fra 1963 for finsk Røde Kors. De koselige motivene i Janssons særegne og gjenkjennelige stil, viser blant annet blomstrende røde planter, Lille My som holder en kost, Mummitrollet som klatrer i stige og Snusmumrikken som sitter rundt bålet med venner. Det finnes lite informasjon om bakgrunnen til motivene, annet enn de opprinnelige som ble laget som illustrasjoner til en Røde Kors timeplan for barn.

10 kroner av hvert solgte produkt går til Røde Kors' lokale arbeid som aktiviteter som bidrar til fellesskap og inkludering. Budskapet er at vi alle - store som små - kan bidra til å gjøre en forskjell for andre gjennom gode gjerninger i hverdagen.

Moments of kindness - små gjerninger, stor betydning

Som en del av lanseringen oppfordrer Røde Kors og Moomin by Arabia til små vennlige gjerninger som kan utgjøre stor forskjell for andre. Det kan f.eks. være innkjøp av dagligvarer, skrive gode ord til noen, sende postkort til en slektning eller kjøpe blomster til noen man er glad i. Det kan også være å støtte arbeidet til Røde Kors gjennom å kjøpe en kopp, bolle eller tallerken. 

Kampanjestart er 9. August, men du kan forhåndsbestille varene allerede nå for å sikre deg leveranse.Viser 1-4 av 4 produkter
Velg visning
Viser 1-4 av 4 produkter