Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kampanje Mummi Arabia Vinter 2022 Limited Edition

Mummi Arabia Vinter 2022 Limited Edition
2
ProdukterVINTERSPORT OG BLANDEDE FØLELSER:
MUMMI PÅ SKØYTER OG ISBADING


Moomin by Arabia vintersesong-servise 2022! Den nye kolleksjonen "Vinterens Under" inneholder et krus og en skål i herlige pastellfarger.

Den ene siden viser Mummitrollet, Mummipappa, Mummimamma og Snorkfrøkens vaklende forsøk på skøyter. På den andre siden ser vi Mymlen som beundrer herr Brisk når han forsøker å overbevise henne om de positive helseeffektene av isbading.

Motivet er basert på Tove Janssons tegneserie «Moomin’s Winter Follies» fra 1955. I historien bestemmer Mummifamilien seg for å droppe den årlige dvalen, og idrettsentusiasten herr Brisk prøver å lære dem å gå på skøyter. Herr Brisk er ekstremt konkurranselysten og lykkes med det meste. Det vekker både harme og beundring hos Mummitrollene. Mymlen blir forelsket i den kraftige atleten, og trener om natten i all hemmelighet for å imponere herr Brisk. Dessverre finner hun ut at innsatsen hennes er forgjeves, for herr Brisk setter sport og suksess foran alt annet.

Vinterkolleksjonens ulike nyanser av pastell harmoniserer perfekt med tidligere års sesongkolleksjoner. Den pastellblå himmelen og den svakt rosa isen gir porselenet et magisk skimmer som minner om gnistrende, kalde vinterdager.
Viser 1-2 av 2 produkter
Velg visning
Viser 1-2 av 2 produkter