Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Accessories Tøynett, bag, sekker Cathrineholm Stoffpose Rosa Sløyfe
Cathrineholm Stoffpose Rosa Sløyfe (549-CH-RS)
-30%
Varenummer:
549-CH-RS
EAN:
5706447059872

Cathrineholm Stoffpose Rosa SløyfePraktisk stoffpose som kan brukes på handleturen eller til oppbevaring av strikketøy, leker eller lignende.
inkl. mva
 70,- 
49,-
8 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Rosa Sløyfe

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse som markeres over hele verden i oktober hvert år. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og å gi støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftprosjekter. I løpet av oktober farges Norge rosa ved hjelp av bedrifter, foreninger og privatpersoner som alle bidrar i kampen mot brystkreft. Brystkreftforeningen og Kreftforeningen arrangerer Rosa sløyfe-aksjonen i Norge og har gjort det siden 1999.

Hver dag får ni kvinner i Norge beskjed om at de har fått brystkreft. Alle disse er ulike. Derfor er persontilpasset brystkreftbehandling viktig.
Ingen får nøyaktig den samme kreftsvulsten. En behandling som fungerer hos noen, kan ha liten effekt hos andre. Persontilpasset brystkreftbehandling er en strategi som sørger for at hver enkelt får behandlingen de responderer best på. Mens noen blir friske av en operasjon, er et lengre løp med både cellegift, stråling og hormoner riktig for andre. Jo mer presis behandling, jo bedre livskvalitet får de som overlever. Og heldigvis overlever over 90 prosent brystkreft i dag.
Men, vi trenger fremdeles mer kunnskap. Den dårligste formen for behandling, er den som ikke virker. Mer forskning gjør at vi på forhånd kan forutsi hva som vil hjelpe den enkelte pasient.
Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forskning på persontilpasset brystkreftbehandling. Alle skal ha tilbud om best mulig behandling, men ikke alle skal ha den samme behandlingen. Derfor sier vi ja til rosa forskjellsbehandling.
 

Fakta om brystkreft

  • Brystkreft er den hyppigste kreftformen hos kvinner med rundt 3500 nye tilfeller hvert år. I dag lever nesten 48 000 personer i Norge som har eller har hatt brystkreft
  • 1 av 12 kvinner i Norge utvikler brystkreft i løpet av livet
  • 34 menn fikk brystkreft i 2017
  • Andelen kvinner som overlever brystkreft er økende. Ifølge Kreftregisteret lever 90,4 prosent av alle kvinner som får brystkreft fem år etter at de fikk diagnosen. 586 kvinner og 8 menn døde av brystkreft i 2017
  • Vis omtanke - bær en Rosa sløyfe i oktober

 

Andre kjøpte også