Dundyner & puter | Shop her | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Sengetøy Dundyner og puter

Dundyner og puter

Dyna er viktig!
 
Dun er verdens beste isoleringsmateriale og kan regulere varme og fuktighet. Kvaliteten på dun blir klassifisert etter dunet sin evne til å isolere, og måles i bæreevne. Bæreevnen forteller hvor godt dunet er i stand til å fylle dynen din, og til å holde på luften som kroppen din varmer opp når du sover. Dun er tredimensjonal og fanger opp mer luft enn fjær. Desto større hver enkelt dun er, desto mer stillestående luft får du – og dermed bedre isolasjon. Jo høyrere dunandel og størrelse på dunet, jo bedre bæreevne.
 
Dun har ikke noen stamme, men består av en liten kjerne hvor mange små, myke filamenter utgår. Mellom filamentene blir det formet små luftlommer. Det er luften mellom filamentene som skaper isolasjonen, ikke selve dunet.
 
 
Allergivennlig
Mange tror at allergikere ikke kan velge dun, men det stemmer ikke. Kvalitetsdundyner støver mindre enn syntetiske, og pga god isolasjonsvne vil det ikke oppstå mugg i en dundyne. Dundyner er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund!
 
Dyrevelferd
Dynene og putene består av nøye utvalgt, sporbar og kvalitetskontrollert dun. Kun dun fra slakt er brukt i Halvor Bakke og byNight serien. 
Viser 1-23 av 23 produkter
Velg visning
Viser 1-23 av 23 produkter