Elvang | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Elvang 

Elvang  / Katalog

Elvang elsker utsøkte tekstiler og klassisk design og har spesialisert seg på alpakkaull og andre uimotståelige bærekraftige materialer. Enten det er et koseteppe eller et mykt skjerf, er Elvang-design en vinnende kombinasjon av nordisk estetikk og peruansk håndverk laget for å være stilrent og elegant med sofistikert utseende i luksuskvalitet. 

Historien om Elvang er historien om å reise ut i verden, og å være vitne til kvalitet og håndverk som er finpusset gjennom århundrer og å ikke kunne gi slipp på disse inntrykkene igjen.

Det var det som skjedde etter at Elvang kom tilbake fra en backpackertur til Peru i 2002. Der oppelvde de den store tradisjonen med peruansk kultur, alpakkaen og den ekstremt myke ullen som er regnet som en av de fineste fibrene i verden. Ett år senere ble Elvang født, og var de første til å introdusere tepper/pledd laget av alpakkaull i Skandinavia. Idag selges Elvang i mange land over hele verden.

Elvang har fokus på bærekraft og ansvarlige valg, og sikre riktige forhold i hele forsyningskjeden: fra alpakkagjeternes lønn til ansattes utbytte ved det lokale peruanske veveriet, transport av varene og gjenvinningsemballasje fra leverandøren samt gaveesker laget av resirkulert papp. Elvang er også Fair Trade-sertifisert på høyeste nivå med World Fair Trade Organization (WFTO) som et av få selskaper i Danmark.

Elvang er bygget på et fundament av etikk, integritet og respekt - for omgivelsene, menneskene de jobber med og designene de lager. Les mer om alpakka-ullen her

Alpacas_gracing_2400x_900.jpg

Viser 1-30 av 39 produkter
Velg visning
Viser 1-30 av 39 produkter