Pinnebrød er både enkelt og godt på tur. Bruk salt pinnebrød-deig rundt pølsene og søte kanelbrød til dessert. Den tynne jernplata bidrar til steking fra innsiden. Lett og smart teleskopløsning i rustfritt stål med trehåndtak. Kommer i nylonetui med beltefeste. L: 28.5–91cm

Focaccia Pinnebrødoppskrift av Espegard
6 dl mel
1 pose gjær
3 dl lunkent vann
1 ts salt
1 ts sukker
2 ss olivenolje
Bland alt det tørre i en bolle
Tilsett lunkent vann
Deigen skal ikke være så klissete at den setter seg fast, så tilsett vann/mel til deigen er passe
Tilsett 2ss olje, oljen skal bare knas inn til den fint dekker hele deigen
Kutt opp ønsket mengde av rosmarin, soltørkede tomater og oliven og ha med i en boks på siden
Topping: Rosmarin, oliven, soltørkede tomater, flaksalt, olivenolje
PS! Lag deigen en times tid før dere skal på tur, da rekker den å heve litt. Når du skal lage pinnebrødet, tar du en liten del deig og ha i ønsket mengde topping. Surr deigen rundt spydet og dryss over litt olivenolje og flaksalt før den stekes.