Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Pizzaovner og tilbehør Espegard Pizzaovn/Steinovn Lillo Vedfyrt
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
Espegard Pizzaovn/ Steinovn Lillo Vedfyrt (340-6020)
-18%
Varenummer:
340-6020
EAN:
7072823206313

Espegard Pizzaovn/Steinovn Lillo Vedfyrt

En vedfyrt pizzaovn gir deg den perfekte steinovnspizza med sprø bunn. Legger du i litt røykeflis vil opplevelsen bli helt himmelsk.
  • Fremstilt i rustfritt stål og syrefast stål
  • Innebygd termometer
  • Plasseres på et varmebestandig underlag
  • Pizzaspade i tre følger med
  • For ekstrautstyr, se tilbehør
  • Vekt 37 kg
  • Varmekammer 50 x 40 cm
  • Størrelse 60 x 52 x H83 cm (med pipe)
inkl. mva
 8 490,- 
6 990,-
Lagerstatus: Må bestilles, antatt 20.06.2021
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Steinovnspizza

Ingredienser:
6 dl lunkent vann
1 dl god olivenolje
1/3 pk tørrgjær
1 ss sukker
1 kg hvetemel
1 ss salt

Fremgangsmåte:
1. Bland vann, olje, gjær og sukker godt sammen i en kjøkkenmaskin
2. Tilsett hvetemel og salt og elt sammen på lav hastighet i ca 15 minutter. Deigen skal være glatt og smidig
3. Ha deigen over på et godt melet bord og la den hvile i 20 minutter. Del deilgen i 4, da passer hver del til en stor, tynn pizzabunn
4. Elt deigen og lag 4 små boller som du legger på et oljet fat med god avstand mellom hver. Dekk til med plastfilm og la deigballene stå på brettet i 2-3 timer i romtemperatur (eller kjølig over natten). De kommer til å heve videre og ese ut.
5. Kjevle deigen ut til den er skikkelig tynn.
6. Topp pizzaen med ønsket saus og garnityr, før du legger den på bakesteinen.
7. Serveres med frisk oregano og en tynn stråle god olivenolje.


Hvordan fyre opp pizzaovnen:
Bruk godt med ved og vent ca 15 minutter etter opptenning før du starter stekingen. Da får du riktig temperatur for tilberedning av pizza med perfekt sprø bunn. Småkløyvd bjørkeved egner seg godt. Når optimal varme er oppnådd, er det tilstrekkelig å tilføre små vedkubberhver 3.-5.minutt for å holde liv i flammen. Ovnen vil nå hold konstant varme og du kan steke pizza etter pizza.

Optimal temperatur i pizzaovn:
Når du skal steke steinovnspizza bør lufttemperatur være 400 grader. Bunntemperatur, underlaget i ovnen blr være ca 350 grader.

Andre tips:
  • Forsikre deg om at det ikke ligger fett i bunnplaten i ovnen, ellers kan det ta fyr
  • Unngå å lene deg over den åpne ovnen eller å plassere fingre eller hender på ovnen
  • Unngå flytting av ovnen når den er i bruk, ovnen blir svært varm