Finn Schjøll Boblen Vase Klar H12cm | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Blomster, krukker, vaser Vaser og krukker Finn Schjøll Boblen Vase Klar H12cm
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Finn Schjøll Boblen Vase Klar H12cm (404-211010)
Finn Schjøll Boblen Vase Klar H12cm (404-211010)
Finn Schjøll Boblen Vase Klar H12cm (404-211010)
Finn Schjøll Boblen Vase Klar H12cm (404-211010)
Varenummer:
404-211010
EAN:
7026172110104

Finn Schjøll Boblen Vase Klar H12cm

For Magnor Glassverk har blomsterdekoratør Finn Schjöll, designet den vakre og tidløse vasen Boblen. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorere blomster, både de selvplukkede og de man får i gave. La deg inspirere av Finn Schjöll, og bruk vasen slik det passer best.
  • Str 120mm
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Magnor Glassverk Finn Schjøll Boblen Vase Klar

BOBLEN Den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll kan dette med blomster og hvordan vasene bør se ut. Formgivningen av BOBLEN er inspirert av myke vanndråper, og de fine kragene holder godt på blomstene og hjelper dem med å stå vakkert. Vasene har plass til mye vann som gjør at blomstene lever lengre. De er myke og tidløse i formen og passer godt inn i nordiske hjem, gjerne satt sammen i grupper da de utfyller hverandre i form. De er glamorøse om vinteren til grønne kvister, grener og strå, og også duggfriske om sommeren til markblomster og blomster du får.

Vasene er klare, munnblåste og håndlagde av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Hver og en vase er unik og bærer Finn Schjølls karakteristiske signatur på kragen. BOBLEN er elegant og signaliserer hverdagsluksus - la deg inspirere av Finn Schjøll!

FINN SCHJØLL er en av Norges mest folkekjære blomsterdekoratører, tv-personligheter og foredragsholdere, godt kjent for sitt gode humør og sine kloke uttalelser. Han kan nettopp dette med blomster og dekorering, og gir stadig ny inspirasjon til hvordan man kan glede andre og hvordan man kan dekorere sitt hjem. For Magnor Glassverk har han designet suksessene Boblen og Dråpen.