Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden På kjøkkenet Kopper og krus Finn Schjøll Florytale Bluebird Kopp 30cl
Finn Schjøll Florytale Bluebird Kopp 30cl (655-101021)
Varenummer:
655-101021
EAN:
7026171010214

Finn Schjøll Florytale Bluebird Kopp 30cl

  • Fremstilt i porselen med slitesterk glasur
  • Designet av Anna Handell og Finn Schjøll
  • For flere deler, se tilbehør
  • Volum 30 cl
inkl. mva
219,-
4 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Finn Schjøll Florytale 


FLORYTALE er et kunstservise - vakkert, eventyrlig, og lekent, designet i samarbeid med den svenske formgiveren/illustratøren Anna Handell og blomsterdekoratøren/tv-personligheten Finn Schjøll. Her finnes glede, kunst og funksjonalitet som gir borddekningene kreative og personlige kombinasjoner. Dette gjør at FLORYTALE går i en mer spennende retning enn tradisjonelle porselensserviser. FLORYTALE er et eventyr.

Inspirasjonen er hentet fra naturens spennende og sammensatte verden som handler om farger, former og frodig sameksistens med ulike livsformer som alle har sin egen unike strategi for å overleve. Med fargeprakt, dufter og deilige former, symmetri og mønster er naturen den selvfølgelige livskraften i Florytale-fortellingen. Anna Handell og Finn Schjøll kan dette med blomster, dekorer og interiør, og de har latt fantasien løpe fritt.

FLORYTALE innbyr til eventyrlige borddekkinger, festlige anledninger selv på hverdager, og vil garantert gjøre suksess rundt bordet. Med Florytale spiser man like mye med øynene som med ganen.