Fjåk-fakta ??????
Visste du at Fjåk var de første i Norge til å lage såkalt «bean to bar» sjokolade? «Bean to bar» høres kult ut, men hva betyr det egentlig? Kort fortalt er bean to bar (i motsetning til masseprodusert sjokolade) en metode hvor de lager en mindre mengde sjokolade, med stort fokus på kvalitet i hele prosessen - fra kakaobønne til sjokoladeplate! Fjåk henter 100% økologiske kakaobønner av høyeste kvalitet, direkte fra bønder over hele verden, under de mest etiske arbeidsforholdene. Bønnene fraktes til fabrikken i Eidfjord, og lager sjokoladen helt fra bunnen av. På denne måten lar de kakaobønnenes særegne smaker, virkelig skinne gjennom sjokoladen. Dette smakes! Økologisk, etisk, håndlaget sjokolade rik på smak og personlighet! Dette er 100% sjokoladekjærlighet ??
Denne kalenderen inneholder et rikt utvalg av Fjåk sine sjokolader. Hva med sjokolade og brunost eller sjokolade med norsk sopp, eller 70% mørk sjokolade med reinsdyrlav og tyttebær. Her får du en helt unik sjokoladesmaksopplevelse du ikke har sett maken til!
Les mer om historien og kvinnen bak FJÅK her