GP ReCyko-Pro AA-batteri Oppladbar 4pk | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Batterier og ladere GP ReCyko-Pro AA-batteri Oppladbar 4pk
GP ReCyko-Pro AA-batteri Oppladbar 4pk (338-201220)
Varenummer:
338-201220
EAN:
4891199199950

GP ReCyko-Pro AA-batteri Oppladbar 4pk

Med oppladbare batterier reduseres bruken av engangsbatterier i betydelig grad. Batteriene har høy ytelse og en massiv livssyklus på 1500 ganger, som gjør det ideelt for enheter som trenger mye strøm.
  • Kvalitetsbatterier fra GP
  • 4 batterier i pakken
  • For hurtiglader, se tilbehør
  • Spenning 1.2V
inkl. mva
199,-
6 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Dette batteriet under GP ReCyko Pro-sortimentet reduserer bruken av engangsbatterier i betydelig grad og er forhåndsladet og klar til bruk. Det kan i tillegg beholde opptil 70 % ladning etter 60 måneder, takket være den utrolig lave selvutladningsraten. Med en driftstemperatur fra -20 °C til +50 °C, gir den pålitelig ytelse selv i ekstreme miljøer.

GP Batteries er en komplett batterileverandør som har lang erfaring med å produsere batterier av høy kvalitet. Som en av verdens største produsenter av batteriløsninger tilbyr de et bredt sortiment med blant annet alkaliske og oppladbare batterier. 

GP har drevet virksomhet i Norden siden 1985 og i årenes løp har de opparbeidet seg stor kunnskap om batterier, både når det gjelder produkter og løsninger for ulike forbrukerbehov og komplekse batteriløsninger for industrien.