GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Batterier og ladere GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier
GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier (338-202244)
GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier (338-202244)
GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier (338-202244)
GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier (338-202244)
GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier (338-202244)
GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier (338-202244)
Varenummer:
338-202244
EAN:
4891199204043

GP ReCyko-Pro Hurtigladere+Ladestasjon Dobbel 8xAA-batterier

I ReCyko Pro Charger Dock kan du plassere to ladere med til sammen åtte batterier. Ladestasjonen har nyttige funksjoner og viser hvert enkelt batteris tilstand og aktuelle ladenivå. Inneholder ladestasjon, to hurtigladere, åtte oppladbare ReCyko Pro AA-batterier og ladekabel.
  • Kan lade opptil åtte AA- eller AAA-batterier samtidig
  • Seks lademoduser
  • Full kontroll med LCD-display
  • Spenning 1.4V
inkl. mva
1 499,-
4 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

GP ReCyko-Pro Hurtiglader+Ladestasjon Dobbel 8xAA


M461 Pro lader med ladestasjon D861: På jobben, i hjemmet eller på reise. Med GP Pro Charger Dock er batteriene alltid klare til bruk. Med plass til åtte batterier samtidig kan du med enkelhet ta med deg f.eks. fire batterier ”to go” og la resten bli liggende på samme trygge sted som du tok dem fra.

Fullt overblikk med LCD-display: LCD-displayet på ladestasjonen viser aktuell ladestatus for hvert enkelt batteri. Der kan du også se om det er på tide å bytte ut batteriet, hvis det f.eks. er blitt skadet eller har nådd slutten av sin levetid.

Avanserte funksjoner: Pro Charger Dock gir deg tilgang til flere funksjoner som kan forlenge batterienes levetid. For eksempel smart battery recovery og battery refreshing.

Hurtigladningmodus (standardmodusen for ladning): Denne modusen starter automatisk etter 5 sekunder når en batterilader plasseres i ladedokken hvis du ikke velger en annen lademodus.
Ladetid: AA 1300–2600 mAh, 0,9–3,6 timer, AAA 650–950 mAh, 1–3 timer.
 
Ecomodus: Brukes for å optimere ytelsen og levetiden til AA/AAA-batteriene.
Ladetid: Cirka 4 timer for AA 2100 mAh og AAA 850 mAh.

Kapasitetskontrollmodus: Brukes for å kontrollere batteriets maksimale kapasitet. Lang ladetid fordi batteriet først lades ut og siden lades opp igjen. Ladetid: 10-12 timer.
 
Vedlikeholdsmodus: Brukes for å gjenopprette et batteri som er blitt overladet eller som har vært lagret i mer enn et år. I denne prosessen kommer laderen til å lade batteriet forsiktig. Hvis batteriet ikke kan gjenopprettes, vises det en advarsel.

Oppdateringsmodus: Brukes for å måle ladningen batteriet holdt da det ble satt inn. Prosessen kommer til å lade ut batteriet helt og deretter lade det opp igjen. Ladetid: Cirka 10-20 timer.
 
Rekondisjoneringsmodus: Brukes for å gjenopprette kapasiteten på batterier som har gjennomgått mange ladesykluser. Lang prosess fordi det kan være nødvendig å lade ut og deretter opp igjen batteriet flere ganger for å pleie det og forbedre dets ytelse.


GP Batteries er en komplett batterileverandør som har lang erfaring med å produsere batterier av høy kvalitet. Som en av verdens største produsenter av batteriløsninger tilbyr de et bredt sortiment med blant annet alkaliske og oppladbare batterier. 

GP har drevet virksomhet i Norden siden 1985 og i årenes løp har de opparbeidet seg stor kunnskap om batterier, både når det gjelder produkter og løsninger for ulike forbrukerbehov og komplekse batteriløsninger for industrien.