Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 Herbs-of-Palma 500ml | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Skjønnhet & velvære Håndkrem og håndsåpe Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 Herbs-of-Palma 500ml
Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 Herbs-of-Palma 500ml (594-HB171)
Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 Herbs-of-Palma 500ml (594-HB171)
Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 Herbs-of-Palma 500ml (594-HB171)
Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 Herbs-of-Palma 500ml (594-HB171)
Varenummer:
594-HB171
EAN:
793541734267

Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 Herbs-of-Palma 500ml

En herlig krem med rene og naturlige oljer. Kombinasjonen av solsikkeolje, søtmandelolje og olivenolje sammen med shea butter og honning gir ekstra fuktighet og næring til huden. Deilig frisk duft av sommer og varme toner fra gyldne strender og azurblått middelhav.
  • Rene naturlige ingredienser
  • Volum 500 ml
inkl. mva
349,-
3 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Halvor Bakke Hand-Body Lotion No17 

En herlig krem med rene og naturlige oljer. Kombinasjonen av solsikkeolje, søtmandelolje og olivenolje sammen med shea butter og honning gir ekstra fuktighet og næring til huden. En infusjon av kamilleekstrakt er med på å gjenopprette hudens egen fuktighetsbarriere, og hjelper til med å gjøre tørr hud ekstra myk. Til både hender og kropp.
 
Duft:
Deilig frisk duft av sommer og varme toner fra gyldne strender og azurblått middelhav. La deg forføre av sitrus, blomster og urter med et hint av varmt treverk.
 
• Toppnoter - sitronskall, ingefær og timian
• Hjertenoter - myrt, jasmin og vill lilje
• Basenoter - varmt treverk

 
Aktive ingredienser:
 
SOLSIKKEOLJE: Solsikkeolje hjelper til med å holde huden sunn og frisk på en helt naturlig måte. Oljen er kjent for å ha beroligende, myk-gjørende og fuktighetsgivende egenskaper, og kan stort sett brukes av alle. Den er med på å beskytte huden, samt å roe ned irritert hud. Samtidig har den et høyt innholdet av Vit E, noe som er med på å motvirke hudens aldringstegn og å forebygge skader f.eks forårsaket av sollys. Oljen er et viktig hjelpemiddel for å forbedre hudens utseende og generelle tilstand. Solsikkeolje er også rik på Vit A, C & D som alle har gode beskyttende egenskaper. 
 
SØT MANDELOLJE: Denne olje virker ekstra mykgjørende, og er med på å beskytte huden. Samtidig har den en svært fuktighetsgivende og rensende effekt på huden. Mandelolje er med på å lage en hydro-lipid beskyttelse over huden, på den måten hindrer man fordampning av vann fra huden. Dette beskytter huden slik at den klarer å holde bedre på sin egen fuktighet, noe som gjør den ideel for tørr hud. 

OLIVENOLJE: Olivenolje er rik på flerumettede fettsyrer. Den virker beskyttende, har en anti-rynke effekt og er med på å stimulere hudens egne reparasjonsprosesser. Oljen er rik på Vit A & E, og trekker lett inn i huden for å hjelpe til med å gi ekstra fuktighet og å gjøre huden ekstra myk. 
 
SHEA BUTTER: Dette er superfood for huden! Den er naturlig rik på Vit A, E og F, gir en naturlig UV beskyttelse og tilfører naturlige fettsyrer til huden (noe som er nødvendig for hudens egen kollagen produksjon). Den er kjent for å  virke fuktighetsgivende og for å ha en mykgjørende effekt på huden. Spesielt fin for ekstra tørr hud.

KAMILLE-EKSTRAKT: Kamille-ekstrakt har en «anti-rødhet» effekt på huden og virker generelt beroligende. Den er med på å stimulere hudens egen mikrosirkulasjonen og den naturlige prosessen med syntesen av kollagen, elastiske fibre og  hyaluronsyre. Alt dette er med på å hjelpe huden til å vedlikeholde epidermis og dermis, og hjelper derfor til med å motvirke hudens aldringstegn. Spesielt fin for sensitiv og sart hud. 
 
HONNING: Honning inneholder hovedsakelig sukker, noe som gjør den til en aktiv ingrediens som er mye brukt i f.eks kremer. Honning har en mykgjørende, styrkende og beskyttende effekt og er spesielt fin for de med ekstra tørr og sensitiv hud. Den er rik på polyfenoler og flavonoider, og virker som en naturlig antioksidant. Honning er også  med på å motvirke hudens aldringstegn.