Halvor Bakke Hand/Body Wash No17 Herbs-of-Palma 500ml | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Skjønnhet & velvære Håndkrem og håndsåpe Halvor Bakke Hand/Body Wash No17 Herbs-of-Palma 500ml
Halvor Bakke Hand/Body Wash No17 Herbs-of-Palma 500ml (594-HB170)
-20%
Varenummer:
594-HB170
EAN:
793541734274

Halvor Bakke Hand/Body Wash No17 Herbs-of-Palma 500ml

En nydelig flytende såper for både kropp & hender som frisker opp og etterlater huden ren, myk og herlig velduftende. Deilig frisk duft av sommer og varme toner fra gyldne strender og azurblått middelhav.
  • Rene naturlige ingredienser
  • Volum 500 ml
inkl. mva
 349,- 
279,-
6 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Halvor Bakke Hand/Body Wash No17 

En nydelig flytende såper for både kropp & hender som frisker opp og etterlater huden ren, myk og herlig velduftende. Fylt med rene naturlige ingredienser som ved bruk er med på å rense, gi fuktighet og mykgjøre huden. Såpen tørker ikke ut huden og etterlater seg en fantastisk skjønn, varm duft og kan brukes av alle.
 
Duft:
Deilig frisk duft av sommer og varme toner fra gyldne strender og azurblått middelhav. La deg forføre av sitrus, blomster og urter med et hint av varmt treverk.
 
• Toppnoter - sitronskall, ingefær og timian
• Hjertenoter - myrt, jasmin og vill lilje
• Basenoter - varmt treverk


Aktive ingredienser:
 
ALOE VERA GEL BIO: Kommer fra gele hentet fra bladet til Aloe Barbadensis Miller planten. Geleen er svært forsiktig behandlet, massen er fjernet og stabilisert, og geleen har deretter fått en IASC sertifisering av The Aloe Science Council. Geleen har fuktighetsgivende og anti-aldringsegenskaper. Den hjelper til med å roe irritasjoner og redusere rødhet i huden, og virker generelt beroligende og beskyttende på huden.

KAMILLE-EKSTRAKT: Kamille-ekstrakt har en «anti-rødhet» effekt på huden og virker generelt beroligende. Den er med på å stimulere hudens egen mikrosirkulasjonen og å motvirke hudens aldringstegn. Spesielt fin for sensitiv og sart hud.
 
VEGETABILSK GLYSERIN: Glyserin er en fuktighetsgivende ingrediens. Dette er en veldig delikat og aktiv ingrediens som virker ikke-irriterende og mykgjø-rende på huden. Glyserin er med på å binde vannmolekylene i huden, noe som hindrer uttørking, og gjør huden ekstra glatt og elastisk. Fordi glyserinmolekylene er så små, tas de veldig lett opp av huden og trekker dypt inn i epidermis. De siste årene har man også funnet ut at glyserin stabiliserer barrierefunksjonen av huden noe som gjør den til et perfekt virkestoff mot tørr hud.

COCAMIDOPROPYLBETAIN BETAINE: Dette kommer fra kokosolje, og finnes stort sett i alle såper, selv de som spesifikt er for sensitiv og sart hud. Den har en god konsistens og gode rengjørings- og desinfiserende egenskaper, og er derfor også ideell for barn og de med sensitiv hud. Den har også en lett anti-bakteriell effekt. Ingrediensen finnes hovedsakelig i sjampoer, dusjgeleer, kremer, badeskum og flytende såper.
 
SODIUM COCETH SULFAT: Denne vegetabilske ingrediensen kommer også fra kokos olje. Denne fungerer som et effektivt vaskemiddel som skummer godt. Brukes hovedsakelig i vaskemidler slik som sjampo, dusjgeleer osv.