Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 23cm | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Serviser Juleserviser Halvor Bakke & Nordic Wild Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 23cm
Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 23cm (655-131007)
-50%
Varenummer:
655-131007
EAN:
7070549166195

Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 23cm

  • Fremstilt i porselen med slitesterk glasur
  • Størrelse Ø23 cm
inkl. mva
 899,- 
449,-
2 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Halvor Bakke Nordic Wild Servise


NOSTALGI er et vakkert, klassisk og tradisjonelt juleservise, designet i samarbeide mellom interiørdesigneren Halvor Bakke og billedkunstneren Anita Sletten. Juleserviset NOSTALGI gir den gode julestemningen man minnes fra barndommens jul, og er et tradisjonsservise laget for å vare år etter år i flere generasjoner. Inspirasjonen til NOSTALGI har Halvor Bakke hentet fra naturen og den tradisjonelle julen.

De ulike grønne elementene minner han om de gamle kransene de hadde hjemme på familiegården i Stavern, derav navnet Nostalgi. Halvor Bakke ønsket ikke å designe et stramt og rent juleservise. Det ble vanskelig for han siden jul er tradisjon og familietid. Han valgte derfor å samarbeide med Anita som er kjent for sine nydelige akvareller og illustrasjoner. Anita hjalp Halvor med å formidle varmen og den gode stemningen han ønsket å skape. Sammen har de laget et tidløst og lekkert juleservise som også kan brukes som et vinterservise i tiden før og etter jul. Grønt fungerer mye lengre enn bare til jul, og serviset kan gjerne benyttes som et helårsservise på fjellet og på landet.

Serviset har funksjonelle og gode deler som passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Design og dekor er gjennomført ned til hver minste detalj med et tidløst uttrykk, og er laget av beste ultraboneporselen med slitesterk glasur og høy styrke. Delene kan brukes både i mikrobølgeovn og i oppvaskmaskin. La NOSTALGI bli din juletradisjon!