Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 31cm | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Serviser Juleserviser Halvor Bakke & Nordic Wild Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 31cm
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 31cm (655-131008)
Varenummer:
655-131008
EAN:
7070549163606

Halvor Bakke Nordic Wild Nostalgi Bolle 31cm

  • Fremstilt i porselen med slitesterk glasur
  • Størrelse Ø31 cm
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Halvor Bakke Nordic Wild Servise


NOSTALGI er et vakkert, klassisk og tradisjonelt juleservise, designet i samarbeide mellom interiørdesigneren Halvor Bakke og billedkunstneren Anita Sletten. Juleserviset NOSTALGI gir den gode julestemningen man minnes fra barndommens jul, og er et tradisjonsservise laget for å vare år etter år i flere generasjoner. Inspirasjonen til NOSTALGI har Halvor Bakke hentet fra naturen og den tradisjonelle julen.

De ulike grønne elementene minner han om de gamle kransene de hadde hjemme på familiegården i Stavern, derav navnet Nostalgi. Halvor Bakke ønsket ikke å designe et stramt og rent juleservise. Det ble vanskelig for han siden jul er tradisjon og familietid. Han valgte derfor å samarbeide med Anita som er kjent for sine nydelige akvareller og illustrasjoner. Anita hjalp Halvor med å formidle varmen og den gode stemningen han ønsket å skape. Sammen har de laget et tidløst og lekkert juleservise som også kan brukes som et vinterservise i tiden før og etter jul. Grønt fungerer mye lengre enn bare til jul, og serviset kan gjerne benyttes som et helårsservise på fjellet og på landet.

Serviset har funksjonelle og gode deler som passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Design og dekor er gjennomført ned til hver minste detalj med et tidløst uttrykk, og er laget av beste ultraboneporselen med slitesterk glasur og høy styrke. Delene kan brukes både i mikrobølgeovn og i oppvaskmaskin. La NOSTALGI bli din juletradisjon!