Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden På kjøkkenet Serviser Halvor Bakke Winter Jul

Halvor Bakke Winter Jul

lerk_banner.jpg

WINTER er formgitt av interiørdesigneren Halvor Bakke. Middagstallerken, dyp tallerken/grøtskål, frokosttallerkenen og krus har fått en elegant dekor av vakre snøkrystaller i skinnende platinum og vintergrått med skimrende platinakanter. Dette er et juleservise og et vinterservise som lett kan kombineres med de andre artiklene i serviset LERK. Inspirasjonen har Halvor Bakke hentet fra sin egen barndom og farmorens lerketre. Den vakre dekoren er inspirert av vinternetter med gnistrende snøkrystaller og skimrende stjernehimmel.

WINTER passer ypperlig som juleservise. Med dekor av snøkrystaller dekker man de vakreste jule- og nyttårsbord, samtidig som man har gleden av serviset hele vinteren. Bruken er allsidig og over en hel årstid.

Kvaliteten er høy med slitesterk glasur i beste feltspatkvalitet med høy hvithetsgrad og styrke. Designen er gjennomført ned til hver minste detalj med et sofistikerte designuttrykk. Alle deler har Halvor Bakkes signatur og Magnors merkevarelogo på undersiden. Dette er bare noen av detaljene som gjør WINTER til et utsøkt norsk vinterservise.

Viser 1-1 av 1 produkter
Velg visning
Viser 1-1 av 1 produkter