Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Lys, lanterne, lysestake Lysholdere og lykter Halvor Bakke Wood Stormlykt tresokkel 280mm Magnor Glassverk
Halvor Bakke Wood Stormlykt tresokkel 280mm Magnor Glassverk (404-309300)
Varenummer:
404-309300
EAN:
7026173093000

Halvor Bakke Wood Stormlykt tresokkel 280mm Magnor Glassverk

Gedigen og luksuriøs stormlykt som også kan brukes som vase
  • Glasslykten er 26 cm høy og 22 cm diameter
  • Lysglasert eikesokkel
inkl. mva
2 299,-
4 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

WOOD, design Halvor Bakke for Magnor Glassverk

WOOD er en gedigen og luksuriøs stormlykt, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke. Halvor Bakke elsker kontraster i materialer han arbeider med, og har her kombinert sobert treverk med funklende glass. Resultatet har blitt til en unik stormlykt som vil være selve midtpunktet i interiøret og som bare oser design. I Halvors Bakkes eget barndomshjem var det alltid tente lys om kveldene, noe som ga en hyggelig og varm stemning. Disse gode minnene i kombinasjon med behovet for et smykke til hjemmet, er hans inspirasjon til stormlykten WOOD.

WOOD kommer som en klar stormlykt i munnblåst og håndlaget glass med lysglasert eikesokkel. Formspråket er maskulint og stramt, med en følelse av luksus. Selve glasslykten er 26 cm høy og 22 cm i diameter. Her er det god plass til å legge i det man finner i naturen som stener, skjell, gress, kongler og lyng - eller hvis man bare ønsker å holde den helt enkel med bare et kubbelys eller bruke den som vase til blomster og strå.

Halvor Bakke har stylet hjemmene våre i en årrekke, nå har han laget et ekte «smykke» som vil bli midtpunktet uansett anledning og årstid. Dette er hverdagsluksus og hygge på sitt aller beste.