Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Små og store møbler Handed By Halo Puff med oppbevaring_Grey
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Handed By Halo Puff med oppbevaring_Grey (629-FT001R9700)
BEGRENSET ANTALL - SLUTTSALG
Varenummer:
629-FT001R9700
EAN:
8718439085889

Handed By Halo Puff med oppbevaring_Grey

Halo er både en oppbevaringskurv, et sidebord og en puff i ett! Det er oppbevaring under treplaten, perfekt for leker, pledd, strikketøy eller andre ting du vil gjemme litt unna. Trenger du en ekstra sitteplass er Halo perfekt!
  • Flettet for hånd med 50% resirkulert plast (PP)
  • Plate i akasie-tre
  • Størrelse Ø56 x H40 cm
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Informasjon om Handed By:

Handed By-produkter er alle håndvevde. Respekt for de asiatiske tradisjonene og vanene er en viktig del av Handed By`s agenda. Håndverkerene er mest kvinner som arbeider hjemmefra. Etter at arbeidet på markene er ferdig eller når barna er på skolen, genererer de ekstra inntekt ved å veve Handed By-produkter. Hjemme, med mannen sin, sammen med naboen på verandaen eller med en gruppe vevere et sted i landsbyen. Handed By garanterer at produktene ikke er laget av barnearbeidere. Siden kvinnene er i stand til å jobbe i skoletiden, kan barna gå på skolen.

Handed By tilbyr regelmessig arbeid til cirka 300 kvalifiserte håndverkere. Alle håndverkere jobber under sunne og hygieniske forhold og får en rettferdig lønn. Siden Handed By garanterer kontinuerlig arbeid, kan disse veverne forbedre forholdene sine betydelig. For eksempel er de i stand til å tilfredsstille de grunnleggende behovene til sine familier og lokalsamfunn, for eksempel helse, trygge boliger og utdanning. Så å si alle Handed By-produktene er laget for hånd. Det foregår hovedsakelig i Vietnam og Kina. To land med hundre år gammel kunnskap om håndverksteknikker, samt typisk asiatiske tradisjoner og skikker.

Handed By-design er gjenkjennelig med det unike varemerkestempelet i form av et håndavtrykk. Alt er produsert etisk og garantert 100% fritt for barnearbeid.

Handed By-produktene gir brukt plast en ny sjanse. De resirkulerer industrielt plastavfall til stroppmateriale, for å lage nye Handed By-poser og kurvsamlinger. Avfall som ellers ville blitt kastet. Plastavfallet brukes som et basisgranulat, grunnmaterialet for hvert produkt. Ved å bruke resirkulert plast reduserer vi prosessen med å gå tom for jordens naturlige ressurser.

Andre kjøpte også