Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Oppbevaring, hyller, kurver Bokser og esker Handed By Kurv Håndtak Oval Copper-Blush_H16cm
Handed By Kurv Håndtak Oval Copper-Blush_H16cm (629-BD0066603)
Handed By Kurv Håndtak Oval Copper-Blush_H16cm (629-BD0066603)
Handed By Kurv Håndtak Oval Copper-Blush_H16cm (629-BD0066603)
Handed By Kurv Håndtak Oval Copper-Blush_H16cm (629-BD0066603)
Varenummer:
629-BD0066603
EAN:
8718439087852

Handed By Kurv Håndtak Oval Copper-Blush_H16cm

Denne håndflettede kurven har håndtak i rotting og passer fint til oppbevaring av håndklær på badet, småleker på barnerommet eller strikketøy i stua.
  • Laget av polypropylen og rotting
  • Flettet for hånd med 70% resirkulert plast
  • Størrelse 28 x 16 x H16 cm
inkl. mva
389,-
10 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Informasjon om Handed By:

Handed By-produkter er alle håndvevde. Respekt for de asiatiske tradisjonene og vanene er en viktig del av Handed By`s agenda. Håndverkerene er mest kvinner som arbeider hjemmefra. Etter at arbeidet på markene er ferdig eller når barna er på skolen, genererer de ekstra inntekt ved å veve Handed By-produkter. Hjemme, med mannen sin, sammen med naboen på verandaen eller med en gruppe vevere et sted i landsbyen. Handed By garanterer at produktene ikke er laget av barnearbeidere. Siden kvinnene er i stand til å jobbe i skoletiden, kan barna gå på skolen.

Handed By tilbyr regelmessig arbeid til cirka 300 kvalifiserte håndverkere. Alle håndverkere jobber under sunne og hygieniske forhold og får en rettferdig lønn. Siden Handed By garanterer kontinuerlig arbeid, kan disse veverne forbedre forholdene sine betydelig. For eksempel er de i stand til å tilfredsstille de grunnleggende behovene til sine familier og lokalsamfunn, for eksempel helse, trygge boliger og utdanning. Så å si alle Handed By-produktene er laget for hånd. Det foregår hovedsakelig i Vietnam og Kina. To land med hundre år gammel kunnskap om håndverksteknikker, samt typisk asiatiske tradisjoner og skikker.

Handed By-design er gjenkjennelig med det unike varemerkestempelet i form av et håndavtrykk. Alt er produsert etisk og garantert 100% fritt for barnearbeid.

Handed By-produktene gir brukt plast en ny sjanse. De resirkulerer industrielt plastavfall til stroppmateriale, for å lage nye Handed By-poser og kurvsamlinger. Avfall som ellers ville blitt kastet. Plastavfallet brukes som et basisgranulat, grunnmaterialet for hvert produkt. Ved å bruke resirkulert plast reduserer vi prosessen med å gå tom for jordens naturlige ressurser.

Andre kjøpte også