Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Postere, print, rammer Postere og print Happy Star Plakat Mammareglene Bokmål
Happy Star Plakat Mammareglene Bokmål (474-269)
-50%
Varenummer:
474-269
EAN:
7090044112695

Happy Star Plakat Mammareglene Bokmål

Mammareglene plakaten er en kjempefin og humoristisk plakat til alle mødre! Her er det samlet inn en del morsomme regler mange mødre har i sine hjem, stort sett for å beholde vettet.
  • Ramme er ikke inkludert
  • Størrelse 21 x 30 cm
inkl. mva
 150,- 
75,-
1 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

MAMMAREGLENE

1. KLEMMER OG KOS GIS HVER DAG Denne regelen kan revurderes ved konfirmasjonsalderen. Men frem til da må du bare tåle å få klemmer og kos daglig
2. INGEN OVER TO ÅR FÅR VÆRE MED MAMMA PÅ DO Greit, dette er nok et ønske mer enn en regel. La mamma få to minutters stillhet alene på badet.
3. LEKER SOM BLIR STØVSUGD, FORBLIR I STØVSUGEREN Det er på egen risiko du lar skatter på størrelse med klinkekuler ligge og flyte. Å høre den klinkeliklankende lyden av små leker som uheldigvis blir støvsugd, er besynderlig nok som musikk i mammas ører.
4. MAMMAS KAFFEKOPP ER DET INGEN SOM FÅR RØRE Det som er svart og er i kaffekoppen er kaffe - uansett om det bruser.
5. NEI BETYR NEI Med ett unntak pr dag. Hvis pappa sier "ja" etterpå betyr det fortsatt nei. "Kanskje" er også en form for nei.
6. MAMMA VET ALT, MEN HUSKER IKKE ALLTID HVOR NØKLENE ER Om mamma ikke finner nøklene, er det ikke lov til å le. Hun har nettopp husket å pakke ned alt fra plaster til kosedyr, som skal få familien helskinnet og i godt humør gjennom dagens utflukt
7. ETTER KLOKKA SJU ER DET INGEN TEGNEFILMER PÅ TV Barne-TV er over, og mamma er sjef over fjernkontrollen. Slå deg gjerne ned i armkroken til mamma, men ikke rør fjernkontrollen.
8. BAKEDAG ER HYGGEDAG Uansett hvor mange skrik, tårer og svidde kanter det blir.
9. MIDDAG ER DET DU FÅR SERVERT Mamma bestemmer middagsplanen. Når du er eldre, vil du nok takke mamma for at ikke hver dag var pizzadag. Så om du ikke liker menyen, får du vente til kveldsmat.
10. MAMMAHJERTET HAR INGEN GRENSER Mamma vil alltid elske deg!