Happy Star Plakat Pappareglene Bokmål, A4 | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Postere, print, rammer Postere og print Happy Star Plakat Pappareglene Bokmål, A4
Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet som selges til rabattert pris da det skal ut av vårt sortiment. Ikke kjøp flere antall enn det som er på lager. Se flere varer fra outlet-salget her
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Happy Star Plakat Pappareglene Bokmål, A4 (474-561)
Outlet
Varenummer:
474-561
EAN:
7072823204180

Happy Star Plakat Pappareglene Bokmål, A4

Pappareglene plakaten er en kjempefin og humoristisk plakat til alle fedre! Her er det samlet inn en del morsomme regler mange fedre har i sine hjem, stort sett for å beholde vettet.
  • Ramme er ikke inkludert
  • Størrelse 21 x 30 cm
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

PAPPAREGLENE

1. PAPPA ER DIN HJØRNESTEIN. Hos pappa kan du kjenne deg trygg og glad uansett alder. Han er alltid klar til å ta imot deg.

2. IKKE FORSTYRR NÅR PAPPA ER PÅ DO. Selv om pappa bruker mystisk lang tid på do la han være i fred. Dette er hans pause, et sted å samle tankene og surfe på mobilen i fred og ro.

3. VÆR STILLE NÅR PAPPA GJØR HUSARBEID. Det krever dyp konsentrasjon, og den minste forstyrrelse vil utsette husarbeidet med mange timer - om ikke dager.

4. SPØR MAMMA. Pappa syntes du skal få lov, men det er stor sannsynlighet for at du allerede har spurt mamma og hun sa nei.

5. SKRYT ALLTID AV PAPPAS SPESIALITETER. Når pappa disker opp på kjøkkenet, lages de mest intrikate retter og desserter. Ubegrenset mengde ros og komplimenter forventes.

6. LA PAPPA FIKSE DET. Med plaster, gaffateip og en god klem er det nesten ingenting pappa ikke kan fikse.

7. IKKE RØR PAPPAS VERKTØYKASSE. Det er en stor glede for pappa å finne frem verktøykassa til små og store prosjekter. Den er et kaos bare han har orden på, og som kun må åpnes i samråd med han.

8. TA DEL I PAPPAS IDRETTSGLEDE. Det starter ofte før barna blir født- med innkjøp av klær og leker i fargene til pappas favorittlag. Å trene sammen eller å se en kamp og heie på sammelag er kvalitetstid som pappa elsker å dele med familien.

9. LYTT TIL PAPPAS ORD. Det skal godt gjøres å skille mellom pappa visdomsord og røverhistorier. La han fortelle, du vil garantert fortelle historiene videre til dine barn.

10. PAPPAHJERTET HAR INGEN GRENSER. Pappa vil alltid elske deg!