HEXCLAD Gryte Hybrid
Med tre lag magnetisk stål i bunnen sikrer vi en svært rask, jevn og presis varmefordeling. Dette betyr at du får full kontroll over matlagingen, raskere og med mindre energiforbruk. Det ergonomiske håndtaket av stål gir en trygg og behagelig bruk og blir aldri varme. Belegget i Hexclad gryter og panner har et egenutviklet TerraBond™ keramisk non-stick-belegg, som er fri for PTFE og PFAS, noe som hever Hexclad standarden for holdbarhet og pålitelighet.
Våre panner og gryter er ikke bare enkle å bruke, men også en lek å rengjøre. Vask med børste, svamp eller til og med stålull! Eller kast dem helt enkelt i oppvaskmaskinen. Hexclad har ikke bare fanget oppmerksomheten til entusiastiske hobbykokker, men har også blitt hyllet av noen av verdens mest anerkjente kokker, inkludert den legendariske Gordon Ramsay. Han kaller Hexclad for Rolls-Royce av gryter» og da kan du være trygg på at du investerer i det aller ypperste av kokekar og kulinariske verktøy.
-
Ildfast opptil 260 grader
-
Tåler metallredskap
-
Stay-Cool håndtak
-
Kan brukes på alle koketopper, inkl induksjon
-
Kan vaskes i oppvaskmaskin
-
Glasslokk medfølger
-
Størrelse Ø29.7, L30 x B28 x H19 cm. Bredde inkludert håndtak 39.5 cm
-
Volum 9.5L
-
Vekt: 4.2 kg
Signaturteknologi: Laser-etset sekskantdesign i rustfritt stål. Dette designet gjør at du får en utmerket non-stick effekt.
Beskyttet mellom de sekskantede ståltoppene er non-stick "daler". Belegget produseres i Japan og er tilsatt diamantstøv som gir grytene en holdbarhet og robusthet ulikt noe annet.
Det er brukt et lag av magnetisk rustfritt stål (kompatibelt med gass-, elektriske og induksjonstopper). Stål er sterkt og holder strålende på varmen.
For raskere og jevn oppvarming er det brukt en kjerne av aluminium. Dette mellomlaget leder varmen raskt gjennom gryten.
Hexclad kombinerer holdbarheten til støpejern, ytelsene til stål og fordelene med non-stick, i ett og samme produkt.
Kan vaskes i oppvaskmaskinen eller for hånd.
Håndtakene er designet for å passe perfekt i håndflaten din og har teknologi som holder seg kjølig. Håndtakene holder seg kjølige å ta på når du lager mat på en hvilken som helst komfyrtopp.
Kjendiskokken Gordon Ramsay Kaller Hexclad «Rolls-Royce av stekepanner». Han elsker dem faktisk så mye at han selv bruker dem både hjemme og i alle sine restauranter verden over.