Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Rengjøring Rengjøringsmidler Humdakin Rengjøringssåpe Universal 1000ml
Humdakin Rengjøringssåpe Universal 1000ml (648-5)
Varenummer:
648-5
EAN:
5713391000126

Humdakin Rengjøringssåpe Universal 1000ml

Dette er et effektivt universalrengjøringsmiddel som fjerner urenheter. Det kan brukes på alle overflater som tåler vann, som både malt tre og keramikk. Vaskemiddelet er beriket med antistatiske tilsetningsstoffer og naturlig ekstrakt av tindved og salvie for en mildere rengjøringsopplevelse.
  • Dosering 30ml / 2ss såpe til 5 liter vann
  • Volum 1000 ml
inkl. mva
219,-
9 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Bruk universalrengjøringsmiddelet med en sprayflaske. Bruk en ren sprayflaske og tilsett en liten teskje universalrengjøringsmiddel og 500 ml vann. Rist sprayflasken lett, og du er klar til å spraye og rengjøre. Tørk av med en fuktig klut.

Bruk universalrengjøringsmiddel for å vaske gulvet. Tilbered en bøtte med anbefalt blandlingsforhold av vaskemiddel og vann, og en gulvklut. Bruk en tørr klut for å sikre at alt overflødig vann blir fjernet. Ved å bruke universalrengjøringsmiddelet på gulvene dine får du en deilig, ren duft i hjemmet ditt.

Universalrengjøringen er pH-nøytral og uten sterke kjemikalier, så den kan brukes i alle rom - til og med på barnerommet.

HUMDAKINS flytende produkter er fri for parabener, fargestoffer, essensielle oljer, kjemiske parfymer, hormonforstyrrende stoffer og kreftfremkallende stoffer. HUMDAKINS-produkter inneholder allergivennlig parfyme og bare milde konserveringsmidler. HUMDAKINS flytende produkter er dermatologisk testet.

Ingredients: less than 5% non-ionic surfactants, preservations agents (2-phenoxyethanol) and perfumes.

Emballasjen er laget av gjenbrukbar plast.


 

Andre kjøpte også