Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Gourmet-gaver snacks, kaffe, te Jentene På Tunet Northern Lights Sjokolade 3 biter
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Jentene På Tunet Northern Lights Sjokolade 3 biter (640-043)
Varenummer:
640-043
EAN:
7090040840431

Jentene På Tunet Northern Lights Sjokolade 3 biter

HALV PRIS PGA DATO

Vinner av årets produkt på Matfestivalen i Trøndelag og omtalt som Norges flotteste matsuvenir. Vinner av International Chocolate Awards 2018 og finalist i Det Norske Måltid 2019. Håndmalte sjokoladebiter inspirert av Norges vakreste eventyr og himmelens magi – Nordlyset. 3 ulike smaker: solbær, salt karamell og aprikos.
  • Laget og produsert i Selbu
  • Ca. 28 g
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Innhold: Kakaomasse (kakaobønner, sukker, kakaofett, soyalecitin, vaniljeekstrakt og melkepulver), fløte, smør, glukose/invertsukker, solbær, aprikos, sitron, pektin, sitronsyre, likør, konditorfarge E132 og E171. Kan inneholde spor av nøtter.

Jentene på Tunet - Chocolatier er stolt prisvinner i International Chocolate award 2017 , 2018, 2019 og 2020. Med 2 gull, 3 sølv og en Special award i 2020 så sier ekspertene at de lager Skandinavias beste sjokolade!

En iboende nysgjerrighet og kjærlighet til ekte, rene og gode råvarer gjør at hver eneste munnfull Sjokoladefryd er unik.

Å lage sjokolade er et møysommelig arbeid. Sjokoladefryd er ha°ndlagde biter sjokolade av høy kvalitet - laget av Jentene på Tunet.

Navnet Sjokoladefryd følger alle produktene til Jentene på Tunet, da de ønsker å gi dere en smaksopplevelse som skal være en fryd for både øye og gane. Se, lukt, smak og nyt.

Andre kjøpte også