Jette Frölich Vinterskog Tekrus | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Jette Frölich Vinterskog Tekrus (377-7204)
Jette Frölich Vinterskog Tekrus (377-7204)
Jette Frölich Vinterskog Tekrus (377-7204)
Jette Frölich Vinterskog Tekrus (377-7204)
Jette Frölich Vinterskog Tekrus (377-7204)
Jette Frölich Vinterskog Tekrus (377-7204)
Varenummer:
377-7204
EAN:
5711395172047

Jette Frölich Vinterskog Tekrus

Som på resten av designen i Vinterstjerner, er det vakre motivet på dette kruset en vinterskog med slanke grantrær, knehøy snø i mellom stammene og blinkende stjerner på nattehimmelen. Lukk øynene og få følelsen av å være i dette landskapet mens du drikker en varm drikke av kruset.
  • Størrelse: 10cm / 9cm
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Drevet av et nysgjerrig sinn og en klippefast tro på at vakre ting er bra for sjelen vår, klipper den danske designeren Jette Frölich ut for hånd hver enkelt lille detalj på hvert nytt design i det fineste papir med et arsenal av sakser. Hun bruker timer og atter timer på å overveie hvordan hun skal få omsatt sine nye ideer til de materialer hun bruker.

Med hvite, grå og grønne nyanser tilfører hun sine design et lyst og sofistikert uttrykk som avspeiler hennes skandinaviske røtter. Jette Frölich henter inspirasjon fra en blanding av lykkelige barndomsminner og sine reiser i hele verden, såvel som en dyp forkjærlighet til arkitektur og natur.

Hennes fantasifylte og sjarmerende univers har vært synonymt med høy estetikk og utsøkt romantisk julepynt som blir beundret år etter år i talløse hjem over hele verden. Som den frie sjel hun er, er sangfuglene og floraen i hennes hage en endeløs kilde til inspirasjon.

Jette har skapt magiske juleuniverser for anerkjente danske designhus som Royal Copenhagen, Illums Bolighus, Georg Jensen, Rosendahl og Holmegaard - og har satt opp utstillinger i land over hele verden.

Vinterstjerne-serviset er en nydelig porselens-serie med fine grønne grener og gylne stjerner. Og designet er pålaget det eksklusive porselenet "Bone China" med en spesiell teknikk: på hver enkelt del er gullstjernene og gullkanten håndmalt. Serviset er et helårs-servise, men på noen av delene er det også juletre dekorert med julepynt, helt nydelig å kombinere med resten av serien til jul. Serviset kan vaskes i oppmaskin på mildt skåneprogram.