Jette Frölich Winter Stars Fløte og sukker sett | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Serviser Juleserviser Jette Frölich Winter Jette Frölich Winter Stars Fløte og sukker sett
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Jette Frölich Winter Stars Fløte og sukker sett (377-7226)
Varenummer:
377-7226
EAN:
7072823510328

Jette Frölich Winter Stars Fløte og sukker sett

Settet bestående av ‘Winter Stars’ fløtemugge og sukkerskål med lokk og skje er rett og slett et "must" når du serverer kaffe etter en deilig måltid mat eller ha gjester på kaffe eller te. Settet utfyller opplevelsen og gleden ved en fin ramme.
  • Størrelse mugge: 10,8 x 12,3 x 8 cm (320 ml)
  • Størrelse sukkerskål med lokk: 7,5 x 8,7 cm
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse


Drevet av et nysgjerrig sinn og en klippefast tro på at vakre ting er bra for sjelen vår, klipper den danske designeren Jette Frölich ut for hånd hver enkelt lille detalj på hvert nytt design i det fineste papir med et arsenal av sakser. Hun bruker timer og atter timer på å overveie hvordan hun skal få omsatt sine nye ideer til de materialer hun bruker.

Med hvite, grå og grønne nyanser tilfører hun sine design et lyst og sofistikert uttrykk som avspeiler hennes skandinaviske røtter. Jette Frölich henter inspirasjon fra en blanding av lykkelige barndomsminner og sine reiser i hele verden, såvel som en dyp forkjærlighet til arkitektur og natur.

Hennes fantasifylte og sjarmerende univers har vært synonymt med høy estetikk og utsøkt romantisk julepynt som blir beundret år etter år i talløse hjem over hele verden. Som den frie sjel hun er, er sangfuglene og floraen i hennes hage en endeløs kilde til inspirasjon.

Jette har skapt magiske juleuniverser for anerkjente danske designhus som Royal Copenhagen, Illums Bolighus, Georg Jensen, Rosendahl og Holmegaard - og har satt opp utstillinger i land over hele verden.

Vinterstjerne-serviset er en nydelig porselens-serie med fine grønne grener og gylne stjerner. Og designet er pålaget det eksklusive porselenet "Bone China" med en spesiell teknikk: på hver enkelt del er gullstjernene og gullkanten håndmalt. Serviset er et helårs-servise, men på noen av delene er det også juletre dekorert med julepynt, helt nydelig å kombinere med resten av serien til jul. Serviset kan vaskes i oppmaskin på mildt skåneprogram.