Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Julen 2022 Juleserviser Jette Frölich Winter Jette Frölich Winter Stars Lyslykt
Jette Frölich Winter Stars Lyslykt (377-7250)
-30%
Varenummer:
377-7250
EAN:
5711395172504

Jette Frölich Winter Stars Lyslykt

Som et tillegg til din vakre borddekking har Jette Frölich designet en lysestake i det fine beinporselenet, hun har dekorert den med vakkert arrangerte, lange og slanke paradiseplegreiner sammen med et dryss gylne stjerner. Som prikken over i-en er det små, bittesmå hull i porselenet, som utstråler et nesten overnaturlig lys og gir en titt på telyset inni.
  • Størrelse: 7,5 x 8,7 cm
inkl. mva
 360,- 
252,-
8 stk på lager (sendes normalt etter 1-2 arbeidsdager)
Frakt 49,- Gratis frakt over 999,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Drevet av et nysgjerrig sinn og en klippefast tro på at vakre ting er bra for sjelen vår, klipper den danske designeren Jette Frölich ut for hånd hver enkelt lille detalj på hvert nytt design i det fineste papir med et arsenal av sakser. Hun bruker timer og atter timer på å overveie hvordan hun skal få omsatt sine nye ideer til de materialer hun bruker.

Med hvite, grå og grønne nyanser tilfører hun sine design et lyst og sofistikert uttrykk som avspeiler hennes skandinaviske røtter. Jette Frölich henter inspirasjon fra en blanding av lykkelige barndomsminner og sine reiser i hele verden, såvel som en dyp forkjærlighet til arkitektur og natur.

Hennes fantasifylte og sjarmerende univers har vært synonymt med høy estetikk og utsøkt romantisk julepynt som blir beundret år etter år i talløse hjem over hele verden. Som den frie sjel hun er, er sangfuglene og floraen i hennes hage en endeløs kilde til inspirasjon.

Jette har skapt magiske juleuniverser for anerkjente danske designhus som Royal Copenhagen, Illums Bolighus, Georg Jensen, Rosendahl og Holmegaard - og har satt opp utstillinger i land over hele verden.

Vinterstjerne-serviset er en nydelig porselens-serie med fine grønne grener og gylne stjerner. Og designet er pålaget det eksklusive porselenet "Bone China" med en spesiell teknikk: på hver enkelt del er gullstjernene og gullkanten håndmalt. Serviset er et helårs-servise, men på noen av delene er det også juletre dekorert med julepynt, helt nydelig å kombinere med resten av serien til jul. Serviset kan vaskes i oppmaskin på mildt skåneprogram.