Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Kähler Omaggio H125 Vase Perlemor (180-16052)
BEGRENSET ANTALL - SLUTTSALG
-50%
Varenummer:
180-16052
EAN:
5703779160528

Kähler Omaggio H125 Vase Perlemor

  • Størrelse 12.5 cm
  • Håndmalte striper, farge perlemor
inkl. mva
 299,- 
149,-
20+ tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Kähler Omaggio Perlemor Liten (H125)

Kahler presenterer i vår de ikoniske Omaggio-stripene i en vakker og stilren perlemorsnyanse, som er inspirert av den nordiske naturens glade toner. De populære stripene kommer på vaser i fire forskjellige størrelser.

  • Liten størrelse - H125 (12.5 cm høy)
  • Keramikk
  • Håndmalte striper
  • Perlemor

Omaggio er en av Nordens mest populære designgjenstander. De håndmalte stripene i all verdens farger pynter opp i hjem i hele Norden, og Omaggios klassiske utseende har vunnet designhjerter i store deler av Europa.

Den nye Omaggio-fargen er inspirert av den nordiske naturen – muslingskallenes perlemorsinnside dekorerer de nordiske kystene og er den vakre skatten vi har med oss hjem fra vårens første, friske spasertur langs strendene. I naturen dannes perlemor som skrøpelige krystallag på muslingens skall, og hver gang lyset reflekteres i disse lagene oppstår naturlig hvite, gule og rosa farger. Når vårsolens varme stråler skinner inn vinduet og treffer Omaggios perlemorsstriper, vil det samme vakre fargespillet oppstå som i naturen, når perlemor dannes.

Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg har følgende å si om uttrykket på den nye Omaggio-vasen: "Formen på Omaggio-vasene oppleves på en helt annen måte nå som silhuetten står klarere frem enn stripene, og vi synes at vasen får et virkelig spennende utseende uten de markante grafiske stripene."

Andre kjøpte også