Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Kähler Omaggio H125 Vase Perlemor (180-16052)
Varenummer:
180-16052
EAN:
5703779160528

Kähler Omaggio H125 Vase Perlemor

  • Størrelse 12.5 cm
  • Håndmalte striper, farge perlemor
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Kähler Omaggio Perlemor Liten (H125)

Kahler presenterer i vår de ikoniske Omaggio-stripene i en vakker og stilren perlemorsnyanse, som er inspirert av den nordiske naturens glade toner. De populære stripene kommer på vaser i fire forskjellige størrelser.

  • Liten størrelse - H125 (12.5 cm høy)
  • Keramikk
  • Håndmalte striper
  • Perlemor

Omaggio er en av Nordens mest populære designgjenstander. De håndmalte stripene i all verdens farger pynter opp i hjem i hele Norden, og Omaggios klassiske utseende har vunnet designhjerter i store deler av Europa.

Den nye Omaggio-fargen er inspirert av den nordiske naturen – muslingskallenes perlemorsinnside dekorerer de nordiske kystene og er den vakre skatten vi har med oss hjem fra vårens første, friske spasertur langs strendene. I naturen dannes perlemor som skrøpelige krystallag på muslingens skall, og hver gang lyset reflekteres i disse lagene oppstår naturlig hvite, gule og rosa farger. Når vårsolens varme stråler skinner inn vinduet og treffer Omaggios perlemorsstriper, vil det samme vakre fargespillet oppstå som i naturen, når perlemor dannes.

Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg har følgende å si om uttrykket på den nye Omaggio-vasen: "Formen på Omaggio-vasene oppleves på en helt annen måte nå som silhuetten står klarere frem enn stripene, og vi synes at vasen får et virkelig spennende utseende uten de markante grafiske stripene."