billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // På kjøkkenet // Tallerkener/Asjetter //
Kähler Hammershøi Fat Hvit Ø40cm (180-17019)
Kähler Hammershøi Fat Hvit Ø40cm (180-17019)
Kähler Hammershøi Fat Hvit Ø40cm (180-17019)
Kähler Hammershøi Fat Hvit Ø40cm (180-17019)
Kähler

Kähler Hammershøi Fat Hvit Ø40cm

La deg inspirere av det hvite fruktfatet fra Kählers Hammershøi-serie. Fatet er laget i hvit keramikk og smykket med de karakteristiske Hammershøi-rillene. Str Ø40xH3.5cm.
Varenr: 180-17019
Lagerstatus: 
2 stk på lager
1 099,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

INSPIRERT AV HISTORIEN Det nye Hammershøi-fatet er et elegant nytt tillegg til de eksisterende designene i serien, og det er direkte inspirert av Svend Hammershøis originale verker, som han skapte på Kählers gamle verksted i Næstved tilbake på 1930-tallet. De iøynefallende rillene går fra midten til kanten, og i kombinasjon med den vakre glasuren skaper de et tredimensjonalt mønster på overflaten av fatet. Denne effekten gjør fatet til et naturlig fokuspunkt og et lite stykke kunst i hjemmet som skaper hygge både for seg selv og når det tas i bruk.

TIL FRUKT, SERVERING ELLER PYNT Når man i dag velger design til hjemmet, er det et stort pluss at designen kan brukes i mer enn bare én enkelt situasjon. Det nye Hammershøi-fatet er multifunksjonelt og fungerer fint både som serveringsfat, som elegant oppbevaringsfat og som dekorasjon helt på egen hånd. Hammershøi-serien fra Kähler er designet av Hans-Christian Bauer, som siden 2014 tydelig har vist at han forstår svært godt hvordan han kan designe vakker brukskunst til alle med hjerter som banker for original historiefortelling, og ikke minst for funksjonell og moderne design.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt