billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // På kjøkkenet // Skåler og boller //
Kähler Hammershøi Skål Korall, ø130 (180-15112)
Kähler Hammershøi Skål Korall, ø130 (180-15112)
Kähler Hammershøi Skål Korall, ø130 (180-15112)
Kähler

Kähler Hammershøi Skål Korall, ø130

Korallfarget skål med elegant rillemønster.
  • Hammershøi-serien
  • ø 13 cm
  • h 7 cm
  • Designet av Hans-Christian Bauer
Varenr: 180-15112
Lagerstatus: 
3 stk på lager
229,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Kähler Hammershøi servise

Kähler presenterer, i samarbeid med den norskfødte designeren Hans-Christian Bauer, et helt nytt servise som skaper glede hos designentusiaster over hele verden. Det vakre og stilrene serviset trekker en fin rød tråd tilbake til Kählers gamle verksted, hvor den verdenskjente kunstneren Svend Hammershøi arbeidet med nettopp dette uttrykket og de teknikkene som det elegante serviset er inspirert av. 

Det elegante Hammershøi-serviset er utformet med dekorative riller som tilføyer stellet et klassisk uttrykk og lar glasuren fordele seg elegant og lett gjennomsiktig over keramikkens levende formspråk.

De diskrete rillene har samtidig en funksjonell fordel og sørger blant annet for at koppen er god å holde rundt, og at oppbevaringsglassene er lette å åpne.

Serviset er løftet litt fra bordet slik at keramikken fremstår stabilt og med en lett svevende eleganse, og kombinert med de naturlige fargene hvit, korall, antrasittgrå, himmelblå og marmorgrå blir de enkelte elementene til små designvidundere i seg selv.

Hammershøi er et elegant og enkelt designservise med fine historiske detaljer i naturlige nordiske materialer; keramikk, eiketre og glass. La Hammershøi utgjøre det perfekte, enkle serviset til hverdagsbruk eller la det være den spesielle, elegante detaljen på et festpyntet bord.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt