billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // På kjøkkenet // På kjøkkenbenken //
Kähler Hammershøi Tørkerullholder Indigo, H315 (379-17213)
Kähler

Kähler Hammershøi Tørkerullholder Indigo, H315

Kjøkkenrullholderen i Hammershøi-serien er en dekorativ og praktisk gjenstand for en travel hverdag i det moderne hjem. Selve holderen er laget i vakkert oljet eiketre, mens porselensknoppen på toppen er pyntet med de ikoniske Hammershøi-rillene. Høyde 31.5cm.
Varenr: 379-17213
Lagerstatus: 
2 stk på lager
499,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

VAKKER OG FUNKSJONELL DESIGN I ETT Kjøkkenrullholderen i Hammershøi-serien er både dekorativ og praktisk i en travel hverdag i det moderne hjemmet. Selve holderen er utført i oljet eik, mens en porselensknott, som naturligvis bærer de ikoniske Hammershøi-rillene, utfyller den klassiske designen. Når kjøkkenrullen må skiftes ut, skiller du enkelt holderens stang fra bunnen med ett enkelt rykk, da den holdes fast av en magnet. Magneten er så avbalansert i styrke at stangen likevel holder seg solid på plass – både i bruk og når man flytter den med én hånd.

IKONISKE RILLER I EN MODERNE FORTOLKNING De historisk inspirerte rillene gjør ikke bare at holderen er behagelig å holde – de lar samtidig glasuren fordele seg lett transparent over overflaten av porselenet slik at rillene trer frem og danner et helt spesielt mønster i de fem forskjellige glasurene porselensknotten kan fås i.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt