billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // På kjøkkenet // Vannglass og vinglass //
Kähler Hammershøi Vannglass - 4pk (180-16153)
Kähler Hammershøi Vannglass - 4pk (180-16153)
Kähler Hammershøi Vannglass - 4pk (180-16153)
Kähler Hammershøi Vannglass - 4pk (180-16153)
Kähler Hammershøi Vannglass - 4pk (180-16153)
Kähler Hammershøi Vannglass - 4pk (180-16153)
Kähler

Kähler Hammershøi Vannglass - 4pk

De elegante drikkeglassene fra Hammershøi-serien har en vakker silhuett og en robust tyngde. Bruk Hammershøi-glasset til både varme og kalde drikker. Str Ø7.5xH11cm. Rommer 40cl.
Varenr: 180-16153
Lagerstatus: 
47 stk på lager
329,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

GLASS TIL ALLE TIDER Det nye drikkeglasset i Hammershøi-serien er designet med stor respekt for den kjente kunstneren Svend Hammershøi, som inspirerte designeren Hans-Christian Bauer under skapelsen av hele den populære serien. De elegante rillene gjør glasset behagelig å holde og tilfører det samtidig en vakker og markant karakter, og de er med på å avbalansere glasset i både vekt og formgivning. Hans-Christian Bauer forteller om det nye Hammershøi-glasset: ”Formspråket i vannglassene henter inspirasjon fra seriens skåler og kopper, og rillene – som er Hammershøi-seriens sterke signatur – har naturligvis en fremtredende plass i designen. Mens glasuren på servisedelene får rillene til å variere, er rillene i glasset med på å reflektere lyset i tykkelsen av materialet, slik at det tilføyes et sterkt uttrykk til den elegante formen.”

MODERNE ELEGANSE I Hammershøi-serien er rillene fortolket på en ny og moderne måte, der det legges vekt på både formgivning og kvalitet, men også på den unike historien som alltid ligger til grunn for hver enkelt design. ”Helt fra begynnelsen av arbeidet mitt med å designe Hammershøi-serien har jeg vært inspirert av Svend Hammershøis originalitet og lek med materialer. Han var en sann kunstner som bredte ut det artistiske uttrykket sitt på mange forskjellige materialer. Så å skape et drikkeglass til serien, og på den måten arbeide med et helt annet materiale enn keramikk, føltes svært naturlig”, forteller designer Hans- Christian Bauer om å innføre et nytt materiale i Hammershøi-serien.

 

Anbefalte:
Andre har også kjøpt