billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // På kjøkkenet // Mugger & kanner //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Kähler Mano Mugge Lysegrå 1ltr (180-17046)
Kähler

Kähler Mano Mugge Lysegrå 1ltr

Den nye glasuren på Mano-muggene skaper en nesten tredimensjonal følelse i overflaten på de fine muggene. Server kald hylleblomstsaft på en vakker vårdag i den avrundende muggen i lysegrått. Str Ø13xH20.5cm. Rommer 1 liter.
Produktinfo

VAKKER OG ORGANISK DESIGN Mano gjør ikke mye ut av seg ved første øyekast, men vinner mange hjerter ved nærmere bekjentskap. Dette skyldes til dels de vakre fargene, men også det diskrete fokuset på et organisk formspråk hvor både koppen og kannen ligger naturlig i hånden. Seriens designer, Jeanette List Amstrup, forteller: ”Både kanner og kopper blir til på bakgrunn av en helt spesiell teknikk, hvor jeg heller den flytende gipsen i ballonger, som jeg deretter arbeider med og former til gipsen størkner. På den måten finner Mano sin fyldige og nesten ergonomiske form, som for meg er viktig å få frem. Mano er designet på en måte som gjør det enkelt å forstå hvilken funksjon produktet har. Når man, som jeg, helst vil unngå å bruke en hank på både kannen og koppene for å ikke bryte linjene i designen, er det viktig å komme på noen andre markører som tydelig viser hva slags produkt det er snakk om.”

NYE FARGER OG DYPE GLASURER Den fyldige koppen og komplementerende kannen lanseres denne våren i fem nye, dempede pasteller som stammer fra nordiske designtradisjoner. Samtidig skaper den nye dobbeltglasuren en nesten tredimensjonal fornemmelse i overflaten – en effekt som fremhever seriens håndverksmessige kvaliteter, hvor ikke to kopper eller kanner er like. For Kähler, er Mano en serie av helt spesiell betydning og som innbyr til både fordypelse og kos – enten det er sammen med gjestene rundt middagsbordet, med familien i sofaen eller en stille hyggestund alene med en god bok.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt