Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør & pynt Blomsterkrukker og vaser Blomsterpotter og krukker Kähler Ombria Krukke Slate-grey H170
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Kähler Ombria Krukke Slate-grey H170 (180-16201)
Varenummer:
180-16201
EAN:
5703779162010

Kähler Ombria Krukke Slate-grey H170

  • Ombria-serien
  • h17 cm
  • Designet av Anders Arhøj
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Kähler Ombria Krukke Slate-grey H170

Rått, nordisk design tar naturen med inn i huset

Ombria er inspirert av kystlinjer, det dype havet og den nordiske faunaen og teksturen; ville fugleegg, rå klipper, marehalm, skrenter i kalkskrenter og det strålende stjernemylderet. Alle glasurer er påført for hånd, og hver del har sitt eget uttrykk. Glasuren er utviklet som et univers av silkeblanke og rå, matte overflater, akkurat som naturens egne teksturer i vann, tre, stein og ild. Kontrasten mellom det matte og de nesten blanke tilfeldige flekkene skaper en spennende og facinerende uttrykk.

Fargene er naturligvis holdt i stemninger som man finner i naturen, det refereres til himmelen over havet i den midnattsblå tallerkenen, til glitrende steiner på stranden i den granittgrå skålen og til ville urter i den mosegrønnelysestaken og til hvite klipper i den matte hvite koppene.

De rå Ombria-urtepotteskjulerne har alle omhyggelig blitt påført unike glasurer, som gir en spennende blanding av matt og blank struktur. Den store skifergrå urtepotteskjuleren har en myk, avrundet bunn og en høy kant som hever den markante potteskjuleren litt fra overflaten den står på. På den måten får potteskjuleren en fin letthet som gir balanse til de store hengeplantene og kaktusene dine.

Andre kjøpte også