billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // Lys, lanterne, lysestake // Lysestaker //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Kähler Ombria Kubbelysestake Marble white (180-16195)
Kähler Ombria Kubbelysestake Marble white (180-16195)
Kähler Ombria Kubbelysestake Marble white (180-16195)
Kähler

Kähler Ombria Kubbelysestake Marble white

  • Ombria-serien
  • h5 cm
  • Designet av Anders Arhøj
Produktinfo

Kähler Ombria Kubbelysestake Marble white

Rått, nordisk design tar naturen med inn i huset

Ombria er inspirert av kystlinjer, det dype havet og den nordiske faunaen og teksturen; ville fugleegg, rå klipper, marehalm, skrenter i kalkskrenter og det strålende stjernemylderet. Alle glasurer er påført for hånd, og hver del har sitt eget uttrykk. Glasuren er utviklet som et univers av silkeblanke og rå, matte overflater, akkurat som naturens egne teksturer i vann, tre, stein og ild. Kontrasten mellom det matte og de nesten blanke tilfeldige flekkene skaper en spennende og facinerende uttrykk.

Fargene er naturligvis holdt i stemninger som man finner i naturen, det refereres til himmelen over havet i den midnattsblå tallerkenen, til glitrende steiner på stranden i den granittgrå skålen og til ville urter i den mosegrønnelysestaken og til hvite klipper i den matte hvite koppene.

De rå Ombria-lysestakene har et markant formspråk, og kan brukes til både kubbelys og kronelys. Bruk den marmorhvite kubbelysestaken til å skape ro som en del av en enkel farge-i-farge-innredning, eller bland den med andre staker fra Ombria-serien for et variert uttrykk med masse skarphet. Kähler har siden 1839 skapt vakker, funksjonell keramikk, og i Ombria-serien ses røttene tydelig i for eksempel design og teknikken som er brukt.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt