billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // Lys, lanterne, lysestake // Lysestaker //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Kähler Ombria Kubbelysestake Moonlight blue (180-16197)
Kähler Ombria Kubbelysestake Moonlight blue (180-16197)
Kähler Ombria Kubbelysestake Moonlight blue (180-16197)
Kähler

Kähler Ombria Kubbelysestake Moonlight blue

  • Ombria-serien
  • h5 cm
  • Designet av Anders Arhøj
Produktinfo

Kähler Ombria Kubbelysestake Moonlight blue

Rått, nordisk design tar naturen med inn i huset

Ombria er inspirert av kystlinjer, det dype havet og den nordiske faunaen og teksturen; ville fugleegg, rå klipper, marehalm, skrenter i kalkskrenter og det strålende stjernemylderet. Alle glasurer er påført for hånd, og hver del har sitt eget uttrykk. Glasuren er utviklet som et univers av silkeblanke og rå, matte overflater, akkurat som naturens egne teksturer i vann, tre, stein og ild. Kontrasten mellom det matte og de nesten blanke tilfeldige flekkene skaper en spennende og facinerende uttrykk.

Fargene er naturligvis holdt i stemninger som man finner i naturen, det refereres til himmelen over havet i den midnattsblå tallerkenen, til glitrende steiner på stranden i den granittgrå skålen og til ville urter i den mosegrønnelysestaken og til hvite klipper i den matte hvite koppene.

Den måneskinnsblå Arhøj-lysestaken fra Ombria-serien er preget av en strukturtung glasur. Glasurene påføres forsiktig for hånd, hvilket gir hver enkelt stake et helt unikt uttrykk. Skap dynamikk i innredningen din med den rå steintøyserien, som har fått fargeskalaen og uttrykket sitt fra den nordiske naturens dype skoger og lange, ville kyster.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt