Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør & pynt Blomsterkrukker og vaser Vaser Kähler Ombria Vase Granite-green H130
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Kähler Ombria Vase Granite-green H130 (180-16190)
Lagersalg
Varenummer:
180-16190
EAN:
5703779161907

Kähler Ombria Vase Granite-green H130

  • Ombria-serien
  • h13 cm
  • Designet av Anders Arhøj
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Kähler Ombria Vase Granite-green H130

Rått, nordisk design tar naturen med inn i huset

Ombria er inspirert av kystlinjer, det dype havet og den nordiske faunaen og teksturen; ville fugleegg, rå klipper, marehalm, skrenter i kalkskrenter og det strålende stjernemylderet. Alle glasurer er påført for hånd, og hver del har sitt eget uttrykk. Glasuren er utviklet som et univers av silkeblanke og rå, matte overflater, akkurat som naturens egne teksturer i vann, tre, stein og ild. Kontrasten mellom det matte og de nesten blanke tilfeldige flekkene skaper en spennende og facinerende uttrykk.

Fargene er naturligvis holdt i stemninger som man finner i naturen, det refereres til himmelen over havet i den midnattsblå tallerkenen, til glitrende steiner på stranden i den granittgrå skålen og til ville urter i den mosegrønnelysestaken og til hvite klipper i den matte hvite koppene.

I den rå steintøyserien Ombria finner du den lille granittgrønne vasen designet av Anders Arhøj. I likhet med resten av Ombria-serien har den lille vasen vært gjennom flere håndverksprosesser – bl.a. blir de spesielle glasurene påført for hånd, så hver enkelt vase er helt unik. La den diskret granittgrønne vasen fremheve yndlingsblomstene dine på vakkert vis.

Andre kjøpte også