billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // Vaser & Blomsterkrukker // Vaser //
Kähler Ombria Vase Granite-green H130 (180-16190)
-40%
Kähler

Kähler Ombria Vase Granite-green H130

  • Ombria-serien
  • h13 cm
  • Designet av Anders Arhøj
Varenr: 180-16190
Lagerstatus: 
4 stk på lager
Nå  197,-  inkl. mva    Førpris 329,-
Kjøp
Produktinfo

Kähler Ombria Vase Granite-green H130

Rått, nordisk design tar naturen med inn i huset

Ombria er inspirert av kystlinjer, det dype havet og den nordiske faunaen og teksturen; ville fugleegg, rå klipper, marehalm, skrenter i kalkskrenter og det strålende stjernemylderet. Alle glasurer er påført for hånd, og hver del har sitt eget uttrykk. Glasuren er utviklet som et univers av silkeblanke og rå, matte overflater, akkurat som naturens egne teksturer i vann, tre, stein og ild. Kontrasten mellom det matte og de nesten blanke tilfeldige flekkene skaper en spennende og facinerende uttrykk.

Fargene er naturligvis holdt i stemninger som man finner i naturen, det refereres til himmelen over havet i den midnattsblå tallerkenen, til glitrende steiner på stranden i den granittgrå skålen og til ville urter i den mosegrønnelysestaken og til hvite klipper i den matte hvite koppene.

I den rå steintøyserien Ombria finner du den lille granittgrønne vasen designet av Anders Arhøj. I likhet med resten av Ombria-serien har den lille vasen vært gjennom flere håndverksprosesser – bl.a. blir de spesielle glasurene påført for hånd, så hver enkelt vase er helt unik. La den diskret granittgrønne vasen fremheve yndlingsblomstene dine på vakkert vis.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt