Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør & pynt Blomsterkrukker og vaser Vaser Kähler Ombria Vase H200, Marmorhvit
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Kähler Ombria Vase H200, Marmorhvit (180-16047)
Kähler Ombria Vase H200, Marmorhvit (180-16047)
Kähler Ombria Vase H200, Marmorhvit (180-16047)
Kähler Ombria Vase H200, Marmorhvit (180-16047)
Varenummer:
180-16047
EAN:
5703779160474

Kähler Ombria Vase H200, Marmorhvit

  • Ombria-serien
  • Str H20 cm
  • Designet av Anders Arhøj
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Kähler Ombria Vase H200, Marmorhvit

Rått, nordisk design tar naturen med inn i huset

Samarbeidet mellom Anders Arhøj og Kähler fører nå til en ny serie i stentøy ved navn Ombria. Serien har et rått og enkelt formspråk med klare referanser til den nordiske designhistorie og Kählers designarv, og er skapt til den nordiske innredningen av boliger.

Kähler har en lang tradisjon i å utfordre keramikken i arbeidet med overflater og spesielle glasurer - gjerne inspirert av naturen og de nære omgivelsene. Kähler utfordrer i det kreative samarbeidet med Anders Arhøj igjen keramikkens og glasurens mange muligheter i serien Ombria - en ny serie med et autentisk og dempet formspråk. For å fremheve autentisiteten er serien fremstilt i steintøy, som naturlig rommer en råhet og struktur. Den rene og klassiske formgivningen kombineres med råe stein- og mineralinspirerte glasurer.

Ombria er inspirert av kystlinjer, det dype havet og den nordiske faunaen og teksturen; ville fugleegg, rå klipper, marehalm, skrenter i kalkskrenter og det strålende stjernemylderet. Alle glasurer er påført for hånd, og hver del i serviset har sitt eget uttrykk. Glasuren er utviklet som et univers av silkeblanke og rå, matte overflater, akkurat som naturens egne teksturer i vann, tre, stein og ild. Kontrasten mellom det matte og de nesten blanke tilfeldige flekkene skaper en spennende og facinerende uttrykk.

Fargene er naturligvis holdt i stemninger som man finner i naturen, det refereres til himmelen over havet i den midnattsblå tallerkenen, til glitrende steiner på stranden i den granittgrå skålen og til ville urter i den mosegrønnelysestaken og til hvite klipper i den matte hvite koppen.

Andre kjøpte også