billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // Vaser & Blomsterkrukker // Vaser //
Kähler Ombria Vase Marble-white H130 (180-16191)
Kähler Ombria Vase Marble-white H130 (180-16191)
Kähler Ombria Vase Marble-white H130 (180-16191)
Kähler Ombria Vase Marble-white H130 (180-16191)
-40%
Kähler

Kähler Ombria Vase Marble-white H130

  • Ombria-serien
  • h13 cm
  • Designet av Anders Arhøj
Varenr: 180-16191
Lagerstatus: 
2 stk på lager
Nå  197,-  inkl. mva    Førpris 329,-
Kjøp
Produktinfo

Kähler Ombria Vase Marble-white H130

Rått, nordisk design tar naturen med inn i huset

Ombria er inspirert av kystlinjer, det dype havet og den nordiske faunaen og teksturen; ville fugleegg, rå klipper, marehalm, skrenter i kalkskrenter og det strålende stjernemylderet. Alle glasurer er påført for hånd, og hver del har sitt eget uttrykk. Glasuren er utviklet som et univers av silkeblanke og rå, matte overflater, akkurat som naturens egne teksturer i vann, tre, stein og ild. Kontrasten mellom det matte og de nesten blanke tilfeldige flekkene skaper en spennende og facinerende uttrykk.

Fargene er naturligvis holdt i stemninger som man finner i naturen, det refereres til himmelen over havet i den midnattsblå tallerkenen, til glitrende steiner på stranden i den granittgrå skålen og til ville urter i den mosegrønnelysestaken og til hvite klipper i den matte hvite koppene.

Oppdag den lille Ombria-vasen i dempet marmorhvit farge. Ombria-serien er designet av danske Anders Arhøj, som har lekt med både form og glasurer i den rå steintøyserien. Den lille vasen er f.eks. prydet med både en matt og en blank hvit glasur, som sammen skaper en spennende dynamikk og gir et diskret, tilfeldig mønster. Bruk den lille Ombria-vasen til yndlingsblomstene eller greinene dine.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt