Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Utemøbler Kahoy Kentwood Muskoka Benk Dobbel
Kahoy Kentwood Muskoka Benk Dobbel (539-500007)
-15%
Varenummer:
539-500007
EAN:
7071925601309

Kahoy Kentwood Muskoka Benk Dobbel

Kentwood Muskoka Duo benk er håndlaget i beste kvalitets canadisk rødt cedertre. Den ekstra platen mellom de brede armlenene fungerer som et lite bord.
  • Kentwood Stol, Fotskammel og Sidebord, se tilbehør
  • Størrelse 190,5 x 91,44 x H93,98 cm
  • Vekt 17,69 kg
inkl. mva
 5 995,- 
5 095,-
6 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Produktinformasjon: Kentwood Muskoka Duo benk er håndlaget i beste kvalitets canadisk rødt cedertre. Den ekstra platen mellom de brede armlenene utgjør til sammen et lite bord. I tillegg finnes det et praktisk bord under armlenene med plass til blader og aviser. Sete og rygg er ergonomisk utformet slik at man har en meget god sittekomfort. Fronten av setet er mykt avrundet, og ryggen er forsterket. Duo-benken passer perfekt der man helst vil sitte og nyte utsikt og solnedgang. For å få den beste komforten kan man komplettere med Kentwood fotskamler. (se tilbehør)

Sedertre er en lettvekts tresort som har naturlige oljer med impregnerende effekt mot sopp og råte. Produktet rengjøres kun med hageslage (evt meget svakt grønnsåpevann - kun noen få dråper i en bøtte med vann). La produktet tørke godt etter vask. Etter noen år vil den få en vakker grå patina. Ønsker du å beholde treets farge og glød, må produktet oljebehandles. Produktet kan stå ute hele året, men bør stå under tak når den ikke er i bruk på en stund, samt på vinteren.

Andre kjøpte også